I se va spune si BMW-ul saracului. Bavarezii lanseaza noul Seria 5 cu motor de 1.6 litri

I se va spune si BMW-ul saracului. Bavarezii lanseaza noul Seria 5 cu motor de 1.6 litri
  • I se va spune si BMW-ul saracului
  • Bavarezii lanseaza noul Seria 5 cu motor de 1.6 litri
Distribuie pe Facebook

Echipat cu o transmisie automata cu opt rapoarte, acesta are nevoie de 7.9 secunde pentru a rezolva ecuatia 0 - 100 km/h.

Dezvelita intregii planete acum mai bine de-un an, inca de la sfarsitul primaverii lui 2023, cea de-a opta generatie a legendarului Seria 5 se vinde - zilele acestea, in nenumarate variante si configuratii. Printre multiplele optiuni pe care BMW le ofera cumparatorilor se regaseste - mai nou, si o versiune 520i animata de un propulsor in patru cilindri, cu o capacitate de numai 1.597 de ce centimetri cubi, pe benzina.

Acompaniata de o cutie automata cu opt trepte, plus convertizor de cuplu, aceasta dezvolta un total sinonim cu aproximativ 190 de cai putere si 310 Newton-Metri - indeajuns pentru ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora sa isi gaseasca, cu pedala de acceleratie la podea, rezolvarea in 7.9 secunde.

Comercializata doar pe piata din Turcia, la preturi incepand de la echivalentul unei sume de 127.628 de euro, controversata reteta se bucura, in standard, si de faruri adaptive, cu tehnologie LED, de scaune actionate electric - cu functie de ventilatie, de climatizare cu reglare pe patru zone a temperaturii. Acelasi 520i mai ofera - fara costuri suplimentare, atat un pachet M, cat si iluminare ambientala.

BMW Seria 5

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (354) Poze BMW Seria 5
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 20 Iunie 2024