I se va spune si Mercedes-ul saracului. Cea mai noua masina lansata de nemti in Romania are motor de 75 CP si costa mai putin decat o Dacie full

I se va spune si Mercedes-ul saracului. Cea mai noua masina lansata de nemti in Romania are motor de 75 CP si costa mai putin decat o Dacie full
  • I se va spune si Mercedes-ul saracului
  • Cea mai noua masina lansata de nemti in Romania are...
  • ... motor de 75 CP si costa mai putin decat o Dacie full
Distribuie pe Facebook

Nici lista cu dotari standard nu se prezinta insa intr-un mod mai interesant sau impresionant, printre echipamentele oferite fara costuri suplimentare numarandu-se si jantele din otel pe 15 inch sau instalatia manuala de aer conditionat, de exemplu.

Penultima saptamana a lunii octombrie marcheaza debutul unui nou Mercedes pe piata din Romania, nemtii lansand zilele acestea generatia cu numarul doi a gamei pe nume Citan. La preturi incepand de la aproape 19.408 euro, cumparatorii avand la dispozitie doua variante diferite de caroserie: Panel Van si Tourer.

Botezata mai mult sau mai putin sugestiv Citan Panel Van 108 CDI, cea mai ieftina versiune disponibila la vanzare beneficiaza de un motor diesel de 1.5 litri si 75 de cai pe puntea fata, fisa cu specificatii tehnice a respectivei configuratii continuand cu o transmisie manuala in sase rapoarte, aparent.

Mercedes Citan

Mercedes Citan

Daca vine vorba, in schimb, despre lista cu echipamente standard, varianta de baza a noului Citan se bucura si de jante din otel pe 15 inch, dar si de instalatie manuala de aer conditionat. Fara costuri suplimentare sunt oferite si dotari precum: airbag-uri torace si cortina in fata, airbag sofer si pasager, geamuri fata electrice etc.

Cea mai noua masina lansata de nemtii de la Mercedes in Romania se mai vinde si in versiunile 110 CDI si 112 CDI, puse la randul lor in miscare de o motorizare diesel cu capacitatea cilindrica de 1.461 de centimetri cubi si 95, respectiv 116 CP, livrati rotilor fata printr-o cutie cu sase trepte si trei pedale.

Aceeasi generatie cu numarul doi a gamei Citan isi va mai intampina, de asemenea, clientii si in doua variante pe benzina, una pe nume 110, cealalta botezata mai mult sau mai putin sugestiv 113. Ambele se bucura insa de un propulsor de 1.3 litri, cu 102 sau 131 de cai, o transmisie manuala cu sase rapoarte si tractiune fata.

Mercedes Citan

Mercedes Citan

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze Mercedes Citan
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 22 Octombrie 2021