I se va spune si Mercedes-ul saracului. Nemtii lanseaza noul CLS cu motor diesel de 1.9 litri

I se va spune si Mercedes-ul saracului. Nemtii lanseaza noul CLS cu motor diesel de 1.9 litri
  • I se va spune si Mercedes-ul saracului
  • Nemtii lanseaza noul CLS cu motor diesel de 1.9 litri
Distribuie pe Facebook

Comercializata sub indicativul 220 d, respectiva versiune vine cu aproape 195 de cai pe puntea spate.

Dezvelita oficial acum mai bine de trei ani, in ultima parte a lui noiembrie 2017, cea de-a treia generatie a gamei cunoscute publicului sub denumirea de Mercedes CLS a primit, saptamana aceasta, un facelift major. Anuntata chiar astazi, varianta mult imbunatatita a masinii care concureaza impotriva unor nume precum Audi A7 va fi disponibila la vanzare inclusiv intr-o configuratie 220 d cu motor diesel de 1.9 litri.

Acompaniata de un total de 194 de cai si 400 de Nm, respectiva versiune promite sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 7.5 secunde si, totodata, pana la o viteza maxima de aproximativ 237 km/h.

Mercedes CLS Facelift

Mercedes CLS Facelift

Mercedes CLS Facelift

O motorizare diesel cu patru cilindri in linie, de aceasta data de doi litri, insoteste si varianta 300 d 4Matic, care lucreaza alaturi de un sistem MHEV pentru a pune la dispozitia tuturor celor patru roti pana la 285 de cai. Lista optiunilor pe motorina se incheie cu configuratia 400 d 4Matic: un Mercedes CLS cu propulsor I6 de 2.9 litri, 330 de cai, 700 Nm si 0 - 100 de kilometri pe ora intr-un timp de 5.2 secunde.

Versiunea botezata 350 deschide spectacolul destinat exclusiv marilor amatori de benzinare, respectiva masina mizand pe o unitate cu patru cilindri in linie, de doi litri si, deloc neglijabil, aproximativ 299 de cai.

Propunerea celei de-a treia generatii a gamei cunoscute publicului sub denumirea de Mercedes CLS se incheie, in urma faceliftului primit, cu variantele 450 4Matic si 53 4Matic+. Ambele caracterizate de un motor I6 de trei litri care, impreuna cu un sistem MHEV, livreaza ambelor punti pana la 389 sau chiar 457 de cai, de unde si acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de 4.8 ori 4.5 secunde.

Urmand sa ajunga in showroom-uri din vara, varianta imbunatatita a masinii ce concureaza impotriva unor nume precum Audi A7 a pregatit cateva noutati inclusiv la nivel estetic, dar si tehnologic, evident.

Mercedes CLS Facelift

Mercedes CLS Facelift

Mercedes CLS Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (64) Poze Mercedes CLS Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 7 Aprilie 2021