I se va spune si Porsche-le saracului. Noul model de lux al nemtilor ascunde sub capota un motor de Volkswagen Golf

I se va spune si Porsche-le saracului. Noul model de lux al nemtilor ascunde sub capota un motor de Volkswagen Golf
  • I se va spune si Porsche-le saracului
  • Noul model de lux al nemtilor ascunde sub capota un motor de Volkswagen Golf
Distribuie pe Facebook

Pretul de pornire este insa specific unui produs al marcii cu sediul in Stuttgart, nota de plata apropiindu-se de pragul de 70.000 de euro. Iar suma respectiva nici macar nu include costul dotarilor optionale.

Lansat pe piata in urma cu mai bine de opt ani si trecut de curand, in 2021, printr-un facelift major, primul Porsche Macan se vinde, zilele acestea, in diferite savori si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se regaseste, mai nou, si o aroma comercializata sub indicativul Macan T, alaturi de o varianta cu 265 de cai a celebrului motor EA888.

Oferit in schimbul unei sume de aproape 70.000 de euro, daca vine vorba despre piata din Germania, modelul de lux al nemtilor a mai pregatit si un cuplu de 400 de Newton-Metri, livrarea valorilor maxime facandu-se catre ambele punti. Cu ajutorul unei cutii automate cu sapte rapoarte si, nu in ultimul rand, dublu ambreiaj.

Porsche Macan T

Astfel, cu pedala de acceleratie la podea, respectiva versiune necesita un timp de circa 6.2 secunde pentru a rezolva eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora, acul vitezometrului continuandu-si ulterior incursiunea pana la o viteza de top de 232 de kilometri pe ora. Daca mai conteaza, consum mediu variaza intre 10.1 si 10.7 la suta.

In plan estetic, primul Porsche Macan T se lauda cu diferite componente finisate in nuanta metalizata Agate Grey, lista ingredientelor ce compun reteta caracteristica departamentului exterior continuand cu jantele din aliaj cu diametrul de 20 de inch insotite de o suspensie mai joasa cu aproximativ 15 milimetri, aparent.

Noul model de lux al nemtilor isi va intampina clientii cu cateva accente speciale si la nivelul pachetului specific interiorului, acolo unde seria vestilor bune cuprinde inclusiv o tapiterie realizata partial din piele si decorata cu elemente contrastante. Printre dotarile oferite optional, contra cost, se numara si un volan in Race-Tex sau ornamente din carbon.

Porsche Macan T

Porsche Macan T

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Porsche Macan T
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 25 Februarie 2022