Iacocca prezinta noul Mustang 45th Anniversary

Iacocca prezinta noul Mustang 45th Anniversary
Omul din spatele Mustang-ului original, Lee Iacocca, s-a intors cu o versiune speciala ce sarbatoreste cei 45 de ani ai pony car-ului american. Iar fotografiile de mai jos nu mint: bestia argintie este pur si simplu impresionanta.
Distribuie pe Facebook

Designul Mustang-ului in cauza este unul destul de simplu, dar care iese in evidenta prin agresivitatea sa. Spoilerul fata unul masiv, in timp ce farurile au fost "ascunse". Luata ca un intreg, partea frontala ne duce cu gandul la capul unui rechin. In partea din spate avem un spoiler clean cu evacuare integrata si stopuri smoked. Linia plafonului a fost redesenata, una dintre pricipalele atractii ale acestui Mustang fiind aspectul de fastback.

Nota finala este data de jantele cromate pe 20 inci. In interior avem un volan sport "echipat" cu logo I, scaune din piele Iacocca Diamond Design, o placuta speciala semnata Lee Iacocca si nu numai. Sub capota se ascunde un V8 de 4.6 litri si 320 CP care, optional, poate fi echipat cu un compresor, ajungandu-se astfel la 400 CP.


Primul exemplar a fost licitat cu aproximativ 125.000 dolari.


Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Editie speciala pentru Ford Mustang de la Lee Iacocca
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 7 August 2009