Iata cum ar putea arata noul Seat Leon Cupra!

Iata cum ar putea arata noul Seat Leon Cupra!
Dezvaluita in urma cu numai doua zile, cea de-a treia generatie a modelului Seat Leon ar putea fi disponibila mai devreme sau mai tarziu si intr-o versiune de inalta performanta, Cupra sau Cupra R.
Distribuie pe Facebook

Asteptat sa debuteze in toamna acestui an, in cadrul Salonului Auto de la Paris, noul Seat Leon va fi disponibil in momentul lansarii cu numai doua propulsoare: un 1.6 TDI de 105 CP si un 2.0 TDI de 150 CP. Totusi, paleta de motorizari se va largi incepand cu 2013, viitorii clienti urmand a avea la dispozitie si alte motoare, precum un 1.2 TSI de 86 sau 105 CP, un 1.4 TSI de 122 CP, un 1.8 TSI de 180 CP, un 1.6 TDI de 90 CP si, nu in ultimul rand, cu un turbodiesel de doi litri, ce promite pana la 184 cai putere si 380 Newton-Metri.

De asemenea, tot in cursul anului viitor si-ar putea face aparitia si versiunea de inalta performanta Cupra ori Cupra R (sau poate chiar ambele), ce se va distinge de varianta standard prin spoilere fata / spate restilizate, eleron pentru plafon mai pronuntat si sistem de evacuare ce se termina cu un ornament pozitionat central. De asemenea, este de asteptat ca urmatoarea generatie a modelului Seat Leon Cupra sa primeasca numeroase imbunatatiri si la nivelul suspensiei, respectiv sistemului de franare.

In ceea ce priveste motorizarea, informatiile lipsesc cu desavarsire la acest moment. Cu toate acestea, tinem sa reamintim ca actualul Seat Leon Cupra se bucura de un propulsor turbo de doi litri, de provenienta Volkswagen, ce produce pana la 265 cai putere si 350 Newton-Metri.

Revenind insa la partea ce tine de aspectul estetic, iata cum arata viitorul Seat Leon Cupra in viziunea designerului Khalil Bouguerra:

Iata cum ar putea arata noul Seat Leon Cupra

Iata cum ar putea arata noul Seat Leon Cupra

Iata cum ar putea arata noul Seat Leon Cupra


Distribuie pe Facebook
mai multe