Iata-l! El este Levante, primul SUV din istoria Maserati!

Iata-l! El este Levante, primul SUV din istoria Maserati!
  • Maserati a publicat primele fotografii si informatii oficiale ale noului Levante
  • SUV-ului italian promite performante exceptionale atat pe sosele, cat si in afara lor
  • Clientii vor avea la dispozitie motorizari supraalimentate cu sase cilindri in V
Distribuie pe Facebook

Aveai impresia ca Maserati glumeste cu conceptul Kubang? Si noi am crezut la fel, insa iata ca italienii s-au tinut de cuvant, iar astazi publica primele fotografii oficiale cu versiunea de serie a conceptului respectiv.

Porsche nu mai este singura marca sport care se poate "lauda" cu un SUV in gama. Miscarea germanilor de a lansa pe piata modelul Cayenne i-a inspirat 14 ani mai tarziu si pe rivalii de la Maserati.

Botezat Levante, primul sport utility vehicle din istoria producatorului auto italian ajunge in showroom-uri chiar in aceasta primavara, cu promisiunea unor performante exceptionale atat pe sosele, cat si in afara lor.

Drept urmare, gama de motorizari este compusa din unitati turbo cu sase cilindri in V, in timp ce suspensia se lauda cu perne de aer si amortizoare controlabile electronic.

Informatiile oficiale ce surprind partea tehnica a noului Maserati Levante se opresc, din pacate, aici, astfel ca ne indreptam atentia catre aspectul vizual al primului sport utility vehicle din istoria producatorului auto italian.

Aspect care a reusit sa starneasca deja numeroase controverse, in special multumita partii posterioare care reuseste sa aduca atat cu Infiniti QX70, cat si cu Porsche Cayenne.

Partea frontala preia in schimb design-ul modelului Ghibli, acelasi automobil de clasa medie influentand cel mai probabil si modul in care a fost creionat interiorul - despre care vom afla mai multe in martie.

Urmatoarea marca sport care planuieste lansarea unui SUV este Lamborghini, versiunea de serie a conceptului Urus fiind asteptata sa-si faca aparitia chiar in cursul anului viitor.

Spre deosebire de rivalii lor directi, italienii de la Ferrari au anuntat ca nu au de gand sa isi completeze gama de modele cu un sport utility vehicle. Aceeasi pozitie au adoptat-o inclusiv britanicii de la McLaren.

Revenim insa la noul Maserati Levante, care ni se prezinta pentru moment in numai patru fotografii oficiale:

Maserati Levante

Maserati Levante

Maserati Levante

Maserati Levante

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 22 Februarie 2016