Ieri cu pozele, astazi cu filmele. Au sosit primele clipuri video ale noului Audi A6!

Ieri cu pozele, astazi cu filmele. Au sosit primele clipuri video ale noului Audi A6!
  • Audi a lansat un nou A6 la sfarsitul lunii trecute
  • Modelul german debuteaza in mod public la Geneva
  • Vanzarile vor lua startul incepand cu luna iunie
Distribuie pe Facebook

Audi continua prezentarea celei mai noi generatii a modelului A6 cu trei materiale video care surprind automobilul german de clasa mare din toate unghiurile si pozitiile, atat de la interior, cat si la exterior.

Audi a lansat la sfarsitul lunii trecute un nou A6. Programat sa debuteze in fata publicului larg cu ocazia Salonului Auto de la Geneva de saptamana viitoare, modelul de clasa mare al companiei germane stie cum sa se faca remarcat.

Inspirat de conceptul Prologue, exteriorul in patru portiere emana sportivitate indiferent de unghiul din care este privit. De cealalta parte, interiorul pentru cinci persoane este intruchiparea perfecta a conceptului tehnologie de ultima ora.

Sub capota, dupa cum spuneam si ieri, noul Audi A6 anunta doua motorizari turbo cu sase cilindri in V si capacitatea de trei litri. Mai precis, clientii au de ales intre o versiune 55 TFSI de 340 CP si o varianta 50 TDI cu 286 CP sub capota.

Pachetul tehnic este completat in ambele cazuri de sistemul quattro. Difera insa modul in care puterea este livrata rotilor: printr-o cutie DCT cu sapte rapoarte in cazul motorului pe benzina, respectiv o automata traditionala cu opt trepte.

La nivel de echipamente disponibile, modelul de clasa mare al companiei germane isi gaseste cu greu rival. Acesta propune, in standard sau optional, instrumente de bord digitale, faruri HD Matrix LED, scaune fata cu functie de masaj etc.

Totodata, noul Audi A6 impresioneaza si prin sistemele de siguranta activa oferite. Cu pachetul complet bifat, acesta se poate conduce aproape de unul singur in anumite conditii de trafic, asa cum precizam de altfel si in urma cu o zi.

Despre modelul de clasa mare al companiei germane se mai poate spune, intr-un final, si ca a castigat sapte milimetri in lungime comparativ cu predecesorul sau. Au crescut, de asemenea, si valorile din dreptul inaltimii, latimii si ampatamentului.

Finalul acestui material ne aduce fata in fata cu preturile de vanzare ale noului Audi A6. Vanzarile pornesc in luna iunie a anului in curs, iar clientii au de achitat o suma minima de 58.050 euro, daca nu ai aflat cumva pana la momentul de fata.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 1 Martie 2018