Il vei aprecia si mai mult dupa acest video. Volvo ne face turul noului XC60

Il vei aprecia si mai mult dupa acest video. Volvo ne face turul noului XC60
  • Noul Volvo XC60 a debutat oficial la inceputul lunii trecute
  • Crossover-ul suedez prezinta un design inspirat de ultimul XC90
  • Gama de motorizari va cuprinde exclusiv motoare in patru cilindri
Distribuie pe Facebook

Unul dintre cele mai importante produse din istoria companiei Volvo a primit de curand o noua generatie.

Lansat cu mare tam-tam chiar la inceputul lunii martie, cu ocazia Salonului Auto International de la Geneva, noul Volvo XC60 iese in evidenta printr-un exterior atractiv, inspirat de generatia cu numarul doi a modelului XC90.

Aceeasi arma a companiei suedeze pentru Audi Q7, BMW X5, Mercedes GLE, Porsche Cayenne, respectiv Range Rover Sport joaca rolul de muza inclusiv la nivel de interior, unde atractia principala consta in tableta uriasa din panoul de bord.

Intr-un final, pentru si mai multe asemanari cu cea de-a doua generatie a modelului XC90, noul Volvo XC60 anunta o gama de motorizari formata exclusiv din unitati supraalimentate cu patru cilindri in linie si capacitati de doi litri.

Una care, spre deliciul clientilor ahtiati dupa performanta, propune inclusiv o versiune hibrida, unde un benzinar cu turbina si compresor apeleaza la ajutorul unui motor electric pentru o putere maxima de 400+ CP si un sprint 0 - 100 km/h in 5.3 secunde.

Fiind un Volvo, cea de-a doua generatie a modelului XC60 impresioneaza inclusiv prin sistemele de siguranta din dotare, crossover-ul suedez dispunand de intreaga suita de tehnologii necesara condusului (semi)autonom.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 28 Aprilie 2017