Imagini proaspete cu Cadillac CT6, concurentul american al Mercedes-ului S-Class

Imagini proaspete cu Cadillac CT6, concurentul american al Mercedes-ului S-Class
  • Cadillac publica noi fotografii cu modelul CT6
  • Limuzina americana de lux ofera trei motorizari
  • Clientii au la dispozitie numeroase dotari de top
Distribuie pe Facebook

Segmentul destinat limuzinelor de lux este intr-o continua expansiune. Cea mai noua astfel de propunere vine de la Cadillac, sub forma modelului CT6.

Chiar daca ultima lor incercare s-a dovedit a fi un esec rasunator, Cadillac nu renunta la ideea de a avea un reprezentant in cadrul segmentului destinat limuzinelor de lux.

Asa a luat nastere noul CT6, un model care impresioneaza in special prin... greutatea sa: cantareste doar 1.7 tone, fiind astfel cu aproximativ 100 de kilograme mai usor decat rivalii sai.

Succesorul spiritual al vechiului DTS nu dezamageste insa nici la capitolul spatiu interior, cei 3.106 milimetri din dreptul ampatamentului oferindu-le pasagerilor tot confortul din lume.

Cadillac CT6 - Galerie FotoCadillac CT6 - Galerie Foto

Iar daca tot veni vorba despre confort, tinem sa reamintim ca printre dotarile ce imbunatatesc viata la bordul noului Cadillac CT6 se numara inclusiv un sistem audio cu 34 de difuzoare.

Prezenta la datorie este si conexiunea 4G LTE, suspensia ajustabila cu amortizoare magnetoreologice sau directia integrala numarandu-se si ele printre tehnologiile demne de mentionat.

La final, aceeasi limuzina americana de lux se mai poate lauda si cu camere video ce surprind imagini la 360 de grade, respectiv tehnologia necesara pentru parcarea automata.

Cadillac CT6 - Galerie Foto

Cadillac CT6 - Galerie FotoCadillac CT6 - Galerie Foto

Daca vine vorba despre motorizari, reamintim ca succesorul spiritual al vechiului DTS dispune de trei propulsoare mari si late, toate livrate alaturi de o cutie automata in opt trepte de viteza.

Marea batalie se da, mai exact, intre un 2.0 turbo cu patru cilindri si 265 CP, un V6 aspirat de 3.6 litri ce produce 335 de cai putere si, nu in ultimul rand, un V6 twin-turbo de 3.0 litri si 400 CP.

Timpii necesari realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h sau valorile din dreptul consumului mediu de carburant raman in continuare un mare mister, drept pentru care reamintim ca cele trei unitati sunt disponibile atat alaturi de un sistem de tractiune spate, cat si impreuna cu tehnologia AWD.

Cadillac CT6 - Galerie FotoCadillac CT6 - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (53) Poze Cadillac CT6 - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 26 Ianuarie 2016