Imaginile care baga frica in sefii Volkswagen. Renault publica primele fotografii oficiale de la exteriorul noii sale masini

Imaginile care baga frica in sefii Volkswagen. Renault publica primele fotografii oficiale de la exteriorul noii sale masini
  • Imaginile care baga frica in sefii Volkswagen
  • Renault publica primele fotografii oficiale de la exteriorul noii sale masini
Distribuie pe Facebook

Premiera mondiala a viitorului Austral va avea loc peste doar o singura saptamana, in dimineata zilei de 8 a lunii curente.

Dezvelita publicului larg in urma cu sapte ani, prima generatie a masinii cunoscute sub numele de Kadjar este pe cale sa devina istorie. Dar francezii de la Renault nu planuiesc sa renunte la sansa de a concura pentru coroana segmentului SUV-urilor de clasa compacta.

Ba dimpotriva: producatorul din Hexagon planuieste lansarea unui succesor direct pentru concurentul lui Volkswagen Tiguan, ce va fi comercializat sub denumirea de Austral, potrivit unui comunicat de presa publicat anterior.

Asteptata sa debuteze in data de 8 martie a anului 2022, respectiva masina adopta un design extrem de agresiv la nivelul partii frontale, acolo unde capota sculptata a motorului deschide lista atractiilor principale. Alaturi de grila supradimensionata a radiatorului, evident.

Totodata, din peisaj nu lipsesc nici farurile stilizate sub forma literei C, dupa cum se observa si din prima schita oficiala cu exteriorul noului Renault Austral, sau aripile laterale proeminente ce gazduieste jante in cinci spite.

Reteta specifica partii posterioare nu reprezinta, pentru moment, decat un mister, in timp ce meniul de la interior va cuprinde inclusiv doua display-uri uriase pentru afisarea tuturor informatiilor si comenzilor. De la ceasurile de bord digitale si pana la radio, navigatie etc.

Caracterizata de o lungime de 4.51 metri, prima generatie a masinii comercializate de Renault sub numele de Austral va porni pe urmele lui Volkswagen Tiguan ajutat de o gama de motorizari cu pana la 200 de cai putere.

Renault Austral - Schita noua

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 1 Martie 2022