Imaginile care baga frica in sefii Volkswagen. Renault publica primele fotografii oficiale de la interiorul noii sale masini

Imaginile care baga frica in sefii Volkswagen. Renault publica primele fotografii oficiale de la interiorul noii sale masini
  • Imaginile care baga frica in sefii Volkswagen
  • Renault publica primele fotografii oficiale de la interiorul noii sale masini
Distribuie pe Facebook

Cunoscuta sub numele de Austral, aceasta ar putea debuta - in premiera mondiala, chiar pe parcursul anului 2022.

Francezii de la Renault pregatesc lansarea unei noi masini, prima generatie a gamei comercializate sub denumirea de Austral urmand a inlocui actualul Kadjar, potrivit ultimelor zvonuri si informatii (neoficiale). Asteptata sa debuteze chiar pe parcursul urmatoarelor saptamani sau luni, in functie de sursa citata, aceasta a renuntat deja la o parte dintre secretele sale, ziua de astazi aducand o schita ce surprinde perfect - in detaliu, meniul interior.

Proiectata pentru a concura impotriva unor produse precum Volkswagen Tiguan si, de ce nu, Nissan Qashqai, viitoarea creatie a constructorului din Hexagon prezinta o plansa de bord high-tech, cu doua display-uri supradimensionate pentru afisarea tuturor detaliilor - printre care si ceasurile digitale.

Ingredientele ce vor compune, in schimb, reteta specifica departamentului exterior nu reprezinta - in clipa de fata, decat un mister, francezii de la Renault preferand sa anunte doar ca dimensiunile caroseriei vor cuprinde inclusiv o lungime ce masoara undeva in jurul a 4.51 metri. O alta cunoscuta, numai partial, ce este drept, consta in gama de motorizari ce va insoti masina programata sa ajunga in showroom-uri, la vanzare, sub numele de Austral.

Viitoarea creatie a constructorului din Hexagon nu va fi disponibila decat alaturi de unitati electrificate - pe benzina, aceasta urmand sa puna la dispozitia clientilor, se arata si in primele informatii si detalii oferite reprezentantilor publicului larg, puteri maxime ce ajung sa numere si 200 de cai.

Renault Austral - Prima schita

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 27 Ianuarie 2022