Imaginile care le dau fiori nemtilor. Noul Range Rover Sport vine sa dea BMW X5 si Mercedes GLE jos de pe tron. Galerie foto completa

Imaginile care le dau fiori nemtilor. Noul Range Rover Sport vine sa dea BMW X5 si Mercedes GLE jos de pe tron. Galerie foto completa
  • Imaginile care le dau fiori nemtilor
  • Noul Range Rover Sport vine sa dea BMW X5 si Mercedes GLE jos de pe tron
  • Galerie foto completa
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Germania, preturile de vanzare au ca punct de pornire suma de 93.000 de euro - conform configuratorului oficial.

Asa cum au promis in urma cu circa doua saptamani, britanicii de la Land Rover au dezvaluit - in cursul zilei de 10 mai, cea de-a treia generatie a celebrei masini pe care o comercializeaza sub numele de Range Rover Sport. Construita pe platforma MLA-Flex - asemeni variantei standard, aceasta este cu aproximativ 67 de milimetri mai lunga decat anterior si ofera inclusiv o rigiditate torsionala cu pana la 35% mai mare, potrivit companiei producatoare.

Disponibila la preturi incepand de la 93.000 de euro - daca vine vorba despre piata din Germania, rivala perechii formate din BMW X5 si Mercedes GLE isi va intampina cumparatorii, din punct de vedere stilistic, alaturi de un aspect familiar - specialistii departamentului de design alegand sa se concentreze mai degraba pe modificarea anumitor ingrediente exterioare / interioare decat pe a intregii retete.

Noul Range Rover Sport

Noul Range Rover Sport

Noul Range Rover Sport

Vestile mai mult ori mai putin bune - in functie de unghiul din care priveste fiecare dintre noi, continua cu un pachet tehnologic ce cuprinde faruri cu matrice de LED-uri, directie integrala si scaune masaj, viitorii clienti urmand a se bucura insa si de instrumente de bord digitale, un display central curbat sau comenzi tactile pentru volan. Din peisaj nu lipseste - dupa cum se intampla si in cazul versiunii standard, nici climatizarea cu filtru pentru SARS-CoV-2

Sub capota - la nivelul compartimentului motor, cea de-a treia generatie a celebrei masini pe care o comercializeaza sub numele de Range Rover Sport beneficiaza de o gama variata de unitati electrificate, compusa din propulsoare cu sase cilindri in linie si capacitatea de trei litri - unele pe benzina, altele pe motorina, acompaniate fie de tehnologia mild-hybrid pe 48 de volti, fie de tehnologia plug-in hybrid.

Respectivelor motorizari li se va alatura un V8 de 4.4 litri si undeva in jurul a 530 de cai putere - de origine bavareza, capabil sa rezolve eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, in 4.5 secunde. Primele exemplare ale rivalei perechii formate din BMW X5 si Mercedes GLE isi vor face aparitia pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, pe parcursul urmatoarelor luni, inainte de sfarsitul anului 2022.

Noul Range Rover Sport

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (151) Poze Noul Range Rover Sport
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 11 Mai 2022