Imbunatatirile asteptate de toti fanii LAMBORGHINI sunt aici. Acesta este noul HURACAN EVO

Imbunatatirile asteptate de toti fanii LAMBORGHINI sunt aici. Acesta este noul HURACAN EVO
  • Lamborghini prezinta noul Huracan EVO
  • Motorul V10 dezvolta 640 de cai putere
  • Aerodinamica a fost imbunatatita
Distribuie pe Facebook

Constructorul italian de automobile a publicat primele imagini oficiale si informatii privitoare la noul Huracan EVO. Supercar-ul din Sant'Agata Bolognese este mai bun ca oricand si vine cu foarte multe imbunatatiri de ordin tehnic.

Lamborghini a inlocuit modelul Gallardo cu Huracan in 2014, la Salonul Auto de la Geneva. De atunci, supercar-ul italian nu a primit imbunatatiri majore care sa-l ajute in lupta cu rivalii din segment, inafara unei versiuni cu tractiune spate cu care am facut cunostinta in 2016.

Atat exteriorul cat si interiorul incepeau deja sa-si arate varsta, prilej numai bun pentru constructorul din Sant'Agata Bolognese sa lanseze mult-asteptatul facelift. Numai ca Lamborghini nu ii spune Huracan facelift, ci Huracan EVO.

Lamborghini Huracan EVO

Primele imagini si informatii tocmai au fost publicate pe internet. Putem observa o noua bara fata cu splitter incorporat si prize de aer restilizate, praguri revizuite, un design nou pentru jante, terminatiile duble ale sistemului de evacuare au fost repozitionate, iar difuzorul de aer a fost imbunatatit pentru o apasare la sol si mai buna.

Dupa toate aceste modificari, inginerii de la Lamborghini sustin ca aerodinamica si apasarea la sol sunt de 5 ori mai bune comparativ cu versiunea pre-facelift.

Lamborghini Huracan EVO

Inauntru regasim o echipare specifica acestui model, cu tapiterie din piele si Alcantara. In cazul masinii din imagini vorbim despre cateva accente Arancio Dryope dar si despre o nuanta exterioara Arancio Xanto. Lista de dotari optionale include, printre altele, si ornamentele interioare din carbon forjat care se potrivesc excelent cu noua lumina ambientala.

Asa cum era de asteptat, clientii noului Huracan EVO isi vor putea personaliza si mai mult supermasina prin intermediul programului Lamborghini Ad Personam.

Lamborghini Huracan EVO

Tot aici trebuie sa mentionam noul display de 8.4 inch al sistemului multimedia, cu functie touchscreen si control prin gesturi, Apple CarPlay, navigatie incorporata si un hard-disk de capacitate mare.

Acestor imbunatatiri estetice li se alaturi si cateva modificari tehnice. Inainte de toate, motorul V10 de 5.2 litri aspirat natural livreaza ambelor punti 640 de cai putere la 8.000 de rotatii pe minut si 600 Nm cuplu, iar masa proprie a masinii a ajuns a 1.422 de kilograme. In aceste conditii, suta de kilometri pe ora este atinsa in 2.9 secunde, iar acul vitezometrului ajunge la 200 de km/h in fix 9 secunde. Viteza maxima este de 325 km/h.

Lamborghini Huracan EVO

Comportamentul masinii este controlat de noile sisteme Lamborghini Dinamica Veicolo Integrata si de Lamborghini Piattaforma Inzerziale, acesta din urma folosind o multitudine de senzori giroscopici montati in imediata apropiere a centrului de greutate al masinii.

Lamborghini Huracan EVO

Lamborghini Huracan EVO mai beneficiaza de o suspensie recalibrata, directie integrala, sistem de vectorizare al cuplului pe toate rotile si un sistem de control al tractiunii mai avansat decat inainte.

Lamborghini Huracan EVO

Lamborghini Huracan EVO

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Lamborghini Huracan EVO
mai multe