Inainte era plina de plastice, acum parca stai intr-o limuzina de lux. Noua camioneta are scaune cu masaj, piele pe bord si volan cu reglare electrica

Inainte era plina de plastice, acum parca stai intr-o limuzina de lux. Noua camioneta are scaune cu masaj, piele pe bord si volan cu reglare electrica
  • Inainte era plina de plastice, acum parca stai intr-o limuzina de lux
  • Noua camioneta are scaune cu masaj, piele pe bord si volan cu reglare electrica
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv instrumente de bord digitale. Plus instalatie audio cu 12 difuzoare Bose.

Ultima saptamana a lunii octombrie marcheaza debutul unei noi generatii in gama Sierra 1500. Disponibila la vanzare incepand de anul viitor, la preturi cuprinse intre 32.495 si 80.395 de dolari - fara a lua in calcul si costul eventualelor echipamente si dotari optionale, mult anticipata camioneta de la GMC se remarca numaidecat prin grila supradimensionata de la nivelul partii frontale.

Reteta caracteristica departamentului exterior cuprinde inclusiv o capota bombata a motorului, lumini de zi stilizate sub forma literei C, plus jante din aliaj de pana la 22 de inch. De cealalta parte a portierelor, in cabina, Seria vestilor bune culmineaza cu scaunele fata cu functii de incalzire, ventilatie si chiar masaj.

GMC Sierra 1500

GMC Sierra 1500

Aceeasi noua generatie a gamei Sierra 1500 de la GMC a mai pregatit, totodata, si o tapiterie din piele fina - prezenta si la nivelul plansei de bord, dar si ornamente din lemn masiv, gravate cu laserul. Din peisaj nu lipsesc insa nici instrumentele de bord digitale, impresionanta camioneta beneficiind si de un afisaj pe parbriz urias, si de un display de 13.4 inch pentru sistemul de infotainment.

Seria vestilor bune continua cu faruri cu LED, o suspensie adaptiva, instalatie audio cu 12 difuzoare Bose si bena din materiale compozite. Plus pilot automat adaptiv, franare autonoma de urgenta, asistent pentru monitorizarea unghiului mort, Apple CarPlay si Android Auto, diferentiale blocabile electronic etc.

Noua generatie a gamei Sierra 1500 promite sa impresioneze si la nivelul gamei de motorizari, mult anticipata camioneta de la GMC propunand un I4 turbo de 2.7 litri si 310 CP, un V8 aspirat de 5.3 litri si 355 CP, un V8 aspirat de 6.2 litri si 420 CP. Intr-un final, fisa cu optiuni se incheie cu o unitate I6 turbodiesel, de 3.0 litri si 277 CP, potrivit primelor informatii si detalii oferite publicului larg.

GMC Sierra 1500

GMC Sierra 1500

GMC Sierra 1500

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze GMC Sierra 1500
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 25 Octombrie 2021