Inca o lovitura marca Renault: SUV-ul pe care il vor aprecia pana si fanii masinilor germane

Inca o lovitura marca Renault: SUV-ul pe care il vor aprecia pana si fanii masinilor germane
  • Renault publica primele fotografii si informatii oficiale ale noului Koleos
  • Cea de-a doua generatie a SUV-ului francez vine cu un exterior mondern si, totodata, impunator
  • Interiorul impresioneaza in special prin tableta destinata sistemului R-LINK 2
Distribuie pe Facebook

Anuntat cu surle si trambite la sfarsitul saptamanii trecute, noul Renault Koleos a fost prezentat oficial in cursul acestei dimineti, in cadrul Salonului Auto International de la Beijing.

Renault continua intinerirea gamei sale de masini, producatorul francez dezvaluind cu ocazia Salonului Auto ce se desfasoara zilele acestea la Beijing cea de-a doua generatie a modelului Koleos.

Construit pe aceeasi platforma precum japonezul Nissan X-Trail, SUV-ul companiei din Hexagon masoara aproximativ 4.67 metri in lungime si ofera un ampatament de circa 2.71 metri.

In schimb, garda la sol se ridica la 213 milimetri, cei care vor sa se aventureze in off-road avand la dispozitie inclusiv un sistem de tractiune integrala accesorizat cu trei moduri diferite de condus.

Noul Renault KoleosNoul Renault Koleos

Noul Renault Koleos

Tot la capitolul tehnologie putem preciza, de asemenea, si sistemele de siguranta Active Emergency Braking, Lane Departure Warning, Blind Spot Warning sau Safe Distance Warning.

Pentru cei care pun accentul pe confort, noul Renault Koleos nu doar ca ofera un spatiu interior de invidiat, ci se lauda si cu cateva dotari specifice in acest sens, precum volanul incalzit, de exemplu.

Daca vine vorba despre departamentul estetic, cea de-a doua generatie a SUV-ului francez se remarca printr-un exterior modern si, totodata, impunator, inspirat de modelul Talisman.

Noul Renault Koleos

Noul Renault KoleosNoul Renault Koleos

Acelasi Talisman reprezinta principala sursa de inspiratie si la nivel de interior, acolo unde consola centrala este dominata de tableta cu ecran tactil a sistemului de infotainment R-LINK 2.

Nu cumva sa ne ceri detalii si despre gama de motorizari a noului Renault Koleos, informatiile oficiale referitoare la acest subiect lipsind cu desavarsire pentru moment.

Exista o oarecare posibilitatea ca si propulsia celei de-a doua generatii a SUV-ului francez sa vina de la Talisman, insa ramane de vazut in ce masura se va adeveri aceasta presupunere.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (47) Poze Noul Renault Koleos
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 25 Aprilie 2016