Informatiile au aparut in presa franceza. Dacia lanseaza luna aceasta Duster 2 Facelift

Informatiile au aparut in presa franceza. Dacia lanseaza luna aceasta Duster 2 Facelift
  • Informatiile au aparut in presa franceza
  • Dacia lanseaza luna aceasta Duster 2 Facelift
Distribuie pe Facebook

Primele exemplare vor ajunge pe strazi chiar inainte de sfarsitul acestui an, conform ultimelor zvonuri si speculatii.

Trei ani si jumatate. Atat a trecut de cand Dacia a prezentat publicului larg cea de-a doua generatie a gamei de produse comercializate sub denumirea de Duster.

Oficialii companiei de la Mioveni nu vor sa piarda insa vremea si pregatesc deja o versiune imbunatatita a SUV-ului de 14.050 de euro.

Jurnalistii francezi scriu ca noua Dacie Duster 2 Facelift va debuta oficial chiar luna aceasta. Alaturi de un design inspirat de Logan, Sandero si Sandero Stepway.

Comenzile vor lua startul, cel mai probabil, inainte de inceputul verii curente, daca informatiile si detaliile actuale sunt corecte.

Schimbarile estetice vor fi insotite, pare-se, de unele tehnice. Altfel spus, cutia EDC ar putea reveni in gama comercializata de Dacia sub denumirea de Duster.

Francezii sunt insa de parere ca transmisia respectiva va echipa, de aceasta data, motorizarile 1.3 turbo de 130 si 150 de cai.

In cele din urma, versiunea imbunatatita a SUV-ului de 14.050 de euro va aduce si un sistem multimedia diferit. Inspirat de Logan, Sandero si Sandero Stepway.

Primele exemplare ale noii Dacia Duster 2 Facelift vor ajunge pe strazi inainte de sfarsitul acestui an, daca mai trebuia precizat.

Lansarile pregatite de oficialii companiei de la Mioveni vor continua si in 2022. Cu un model care va inlocui atat break-ul Logan MCV, cat si monovolumul Lodgy.

24 de luni mai tarziu, Dacia va prezenta publicului cea de-a treia generatie a gamei de produse comercializate sub denumirea de Duster.

2018 Dacia Duster

2018 Dacia Duster

Distribuie pe Facebook
mai multe