Inmatricularile Ferrari in Romania s-au triplat in aceasta vara

Inmatricularile Ferrari in Romania s-au triplat in aceasta vara
Inmatricularile autoturismelor de lux Ferrari s-au triplat in aceasta vara, anunta Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor. Daca pana in luna iunie s-au inregistrat doar 2 masini ale brandului inmatriculate, pana la sfarsitul lunii august s-au mai adaugat inca 7.
Distribuie pe Facebook
Lucian Sonea, importatorul Ferrari si Lotus pe piata locala, explica acest fenomen prin accesul companiilor la dividente dupa data de 1 iunie, precum si prin faptul ca, clientii noi prefera lunile de vara pentru iesiri, excursii, concedii si zile de circuit.
Oficialii Forza Rossa sustin ca printre clientii care au inmatriculat masinile de lux in tara noastra se numara cetateni straini care traiesc in Romania, executivi din companii multinationale sau antreprenori straini cu afaceri pe plaiurile mioritice romanesti.
In 2012, companiile listate pe bursa de la Bucuresti au distribuit dividente de peste 3,7 miliarde de lei, cu contributia masiva a grupului Petrom.
Un alt factor important pentru triplarea inmatricularilor Ferrari sunt livrarile modelelor auto livrate de saloanele auto anterioare, care au inclus si un superb model Ferrari FF in valoare de peste 250.000 de euro.

Tot in aceasta vara, DRPCIV a inmatriculat si 4 masini Bentley, un Lamborghini si doua Rolls-Royce.

Distribuie pe Facebook
mai multe