Internetul i-a tradat din nou. Noul SUV de 300 de cai al spaniolilor de la Seat a aparut de nicaieri

Internetul i-a tradat din nou. Noul SUV de 300 de cai al spaniolilor de la Seat a aparut de nicaieri
  • Noul Ateca Cupra a fost scapat pe internet
  • Debuteaza public la Geneva
  • Va ascunde sub capota un propulsor turbo de 2.0 litri
Distribuie pe Facebook

Primele imagini cu noul Seat Ateca Cupra au fost publicate pe internet cu putin timp in urma, desigur, fara consimtamantul brand-ului din Martorell. Aceasta "scapare" vine dupa ce zilele trecute am putut admira prematur noul Ibiza Cupra.

In urma cu cateva luni, divizia de performanta Cupra a devenit brand de sine statator, iar aceasta miscare pare ca i-a trezit la viata pe spanioli. Acestia anuntau inca de atunci ca vor urma mai multe modele interesante, iar acum ca Salonul Auto de la Geneva este pe cale sa-si deschida portile, a venit timpul sa facem pe rand cunostinta cu ele.

Din pacate pentru oficialii Seat care s-au straduit din rasputeri sa tina toate detaliile si imaginile sub cheie, internetul este neiertator si fanii din ce in ce mai nerabdatori, astfel ca toate acestea au fost date in vileag de diferite surse fara ca reprezentantii brand-ului sa poata face ceva.

Asadar, dupa ce zilele trecute am putut vedea in premiera noul Ibiza Cupra, acum ni se dezvaluie SUV-ul de performanta Ateca Cupra. Spre deosebire de versiunea standard, acesta vine cu o grila restilizata, cu bare de protectie revizuite, prize de aer suplimentare, jante supradimensionate si patru iesiri pentru sistemul de evacuare.

Seat Ateca Cupra

La fel ca si in cazul mini hot-hatch-ului, toate emblemele Seat au fost inlocuite cu cele ale brand-ului de performanta Cupra.

Constructorul spaniol de automobile este asteptat sa lanseze oficial acest model din moment in moment, prilej cu care vom afla si cele mai importante detalii, si anume cele tehnice. Pana atunci insa, putem sa spunem doar ca potrivit zvonurilor anterioare, sub capota SUV-ului se va regasi unitatea de 2.0 litri turbo, de care dispune si Leon Cupra.

In cazul acestuia din urma, motorul este capabil de 300 de cai putere si 380 Nm cuplu. Cel mai probabil, tractiunea va fi una integrala, iar transmisia automata DSG se va ocupa de livrarea optima a puterii.

Dupa debutul oficial, noul Ateca Cupra va calatori alaturi de Ibiza Cupra la Geneva, pentru a lua parte la unul dintre cele mai importante evenimente auto din lume.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 22 Februarie 2018