Internetul ne aduce doua noi imagini ale Mercedes-ului GLS

Internetul ne aduce doua noi imagini ale Mercedes-ului GLS
  • Doua noi fotografii oficiale ale Mercedes-ului GLS au ajuns recent pe internet
  • Urmasul actualului GL promite un design imbunatatit si motorizari variate
  • Debutul public ar putea avea loc la sfarsitul lunii, in cadrul LA Auto Show
Distribuie pe Facebook

Inlocuitorul clasei GL a ajuns din nou pe internet, cele mai recente fotografii ale Mercedes-ului GLS facandu-ne cunostinta cu partea frontala a SUV-ului german de lux.

Chiar daca debutul sau oficial se apropie cu pasi repezi - acesta fiind programat pentru Salonul Auto ce se desfasoara la Los Angeles intre 20 si 29 noiembrie 2015, conform ultimelor zvonuri, noul Mercedes GLS nu are deloc stare si tot da buzna pe internet.

Cele mai recente fotografii ce surprind inlocuitorul clasei GL ne fac cunostinta cu partea frontala a SUV-ului german de lux, care se remarca prin numeroase elemente sinonime cu sportivitatea absoluta - vezi detaliile proeminente de la nivelul capotei motorului sau prizele supradimensionate de aer din dotarea spoilerului.

Mercedes GLS - Noi poze

Blocurile optice dotate cu tehnologia LED si cele doua lamele orizonale ce caracterizeaza grila radiatorului completeaza tratamentul facial al noului Mercedes GLS, lista cu ingrediente magice continuand insa - cel putin in cazul de fata, cu jantele in 14 spite.

In ceea ce priveste partea posterioara a inlocuitorului clasei GL, imaginile anterioare anunta cateva restilizari subtile atat la nivelul stopurilor, cat si spoilerului. Fotografiile interioare lipsesc in continuare si la acest moment, insa ne bazam pe un design inspirat de cel al proaspat lansatului GLE.

Nici despre gama de motorizari nu avem, in prezent, nici un fel de informatie concreta, exceptand zvonurile conform carora noul Mercedes GLS va putea fi comandat alaturi de aceleasi propulsoare supraalimentate pe benzina si motorina precum actualul GL.

Mercedes GLS - Noi poze

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 2 Noiembrie 2015