Italienii au gasit ac de cojocul nemtilor. Surpriza pregatita sefilor de la Audi, Mercedes si BMW

Italienii au gasit ac de cojocul nemtilor. Surpriza pregatita sefilor de la Audi, Mercedes si BMW
  • Italienii au gasit ac de cojocul nemtilor
  • Surpriza pregatita sefilor de la Audi, Mercedes si BMW
Distribuie pe Facebook

Primele detalii oficiale au fost date publicitatii in urma cu doar cateva zile, alaturi de trei fotografii de tip teaser.

Italienii de la Maserati pregatesc lansarea unui nou SUV pe piata, anunta un scurt comunicat de presa publicat zilele acestea. Insotit de trei fotografii de tip teaser, ce surprind, cu o oarecare neclaritate, un prototip complet camuflat.

Primele detalii date publicitatii nu ofera insa si alte informatii cu privire la modelul pe nume Grecale, care isi propune sa atraga clientii unor produse precum Audi Q5, BMW X3, dar si Mercedes GLC sau Porsche Macan.

Maserati Grecale - Primele poze

Gurile rele spun totusi ca urmatorul SUV de la Maserati, abia al doilea din istoria de peste un secol a italienilor, va avea la baza platforma Giorgio. Folosita, la momentul de fata, si de Alfa Romeo Giulia, si de Alfa Romeo Stelvio, evident.

Respectivele produse ar putea reprezenta principala sursa de inspiratie, astfel, si la nivelul gamei de motorizari, acolo unde viitorul Grecale este asteptat sa ofere chiar si un benzinar turbo cu numai patru cilindri in linie.

Aceleasi voci mai sustin, de asemenea, ca noul SUV de la Maserati va fi oferit spre comercializare si in versiuni electrificate. Plus o varianta suta la suta electrica, care va ajunge in showroom-uri, aparent, pe parcursul anului 2021.

Toate detaliile oficiale cu privire la modelul pe nume Grecale, proiectat pentru a concura impotriva unor produse precum Audi Q5, BMW X3, dar si Mercedes GLC sau Porsche Macan vor fi publicate in lunile urmatoare.

Maserati Grecale - Primele poze

Maserati Grecale - Primele poze

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 2 Martie 2021