Italienii au gasit ac de cojocul nemtilor. Surpriza pregatita sefilor de la Audi, Mercedes si BMW

Italienii au gasit ac de cojocul nemtilor. Surpriza pregatita sefilor de la Audi, Mercedes si BMW
  • Italienii au gasit ac de cojocul nemtilor
  • Surpriza pregatita sefilor de la Audi, Mercedes si BMW
Distribuie pe Facebook

Conducerea companiei producatoare a dezvaluit de curand - cu doar cateva zile in urma, ca premiera noii masini a fost programata pentru data de 22 martie.

Anuntata in urma cu aproape un an, prima generatie a masinii oferite de Maserati sub denumirea Grecale se apropie cu pasi mari de mult anticipatul sau debut. Mai putin de o luna ne desparte - mai exact, de lansarea oficiala a concurentului italian pentru trioul nemtesc format din Audi Q5, BMW X3 si, nu in ultimul rand, Mercedes GLC, aceasta fiind programata pentru penultima saptamana din martie.

Maserati Grecale - Primele poze

Maserati Grecale - Primele poze

Din pacate, gama de motorizari nu reprezinta - in continuare, decat un mare mister si o necunoscuta uriasa, insa numeroase voci sustin ca viitorii cumparatori vor avea la dispozitie atat versiuni cu patru cilindri in linie, cat si variante V6, cu unele dintre respectivele propulsoare disponibile la vanzare si alaturi de tehnologia MHEV pe 48 de volti, evident.

Programata sa renunte la toate secretele sale de ordin tehnic si estetic in data de 22 martie, prima generatie a masinii oferite de Maserati sub denumirea Grecale se remarca - asa cum reiese si din ultimele imagini date publicitatii, printr-un design familiar, inspirat de Levante. La interior - in schimb, concurentul italian pentru trio-ul nemtesc format din Audi Q5, BMW X3 nu seamana cu nimeni si nimic.

O serie de imagini spion surprinsa recent scoate la iveala un ecran central despartit - de comenzile transmisiei automate, in doua zone de lucru diferite, multiple priviri curioase urmand sa atraga, de ce nu, si instrumentele de bord digitale din spatele volanului cu trei spite si butoane tactile ori ceasul cu afisaj analog instalat deasupra gurilor de ventilatie.

Maserati Grecale - Poze spion

Maserati Grecale - Poze spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Maserati Grecale - Primele poze
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 25 Februarie 2022