Iti mai aduci aminte de SsangYong? Producatorul sud-coreean a lansat un nou SUV pe piata

Iti mai aduci aminte de SsangYong? Producatorul sud-coreean a lansat un nou SUV pe piata
  • Iti mai aduci aminte de SsangYong?
  • Producatorul sud-coreean a lansat un nou SUV pe piata
Distribuie pe Facebook

Comercializat sub denumirea de Torres, respectivul model ascunde sub capota - in compartimentul motor, un benzinar turbo cu patru cilindri si capacitatea de 1.5 litri.

Mijlocul anului curent marcheaza debutul unui nou SUV marca SsangYong - oficialii producatorului sud-coreean publicand in cursul zilei de azi primele detalii si imagini ale modelului cunoscut sub numele de Torres. Pozitionat intre Korando si Rexton - daca este sa dam crezare ultimelor zvonuri si speculatii, acesta iese numaidecat in evidenta prin design-ul agresiv de la nivelul partii frontale, lista atractiilor principale debutand cu contrastul dintre farurile minuscule si grila uriasa a radiatorului.

SsangYong Torres

Un numar considerabil de priviri ar trebui sa atraga si capota bombata a motorului, aripile laterale proeminente sau spatiile de depozitare caracteristice montantilor C, pachetul exterior continuand cu o pereche de blocuri optice posterioare verticale si - mai mult ori mai putin surprinzator, de la caz la caz, cu un set de jante din aliaj de pana la 20 de inch.

La interior - departe de privirile insistente ale curiosilor, noul SUV de la SsangYong mizeaza pe trei display-uri color, de dimensiuni generoase, pentru afisarea tuturor informatiilor si comenzilor disponibile, astfel ca butoanele fizice lipsesc, aproape cu desavarsire, din peisaj. Acelasi model botezat Torres de conducerea producatorului sud-coreean va mai pune la dispozitia clientilor sai si un volan cu o parte inferioara plata, tapiterie din piele, scaune ventilate, iluminare ambientala, ceasuri digitale.

Respectivul meniu - comercializat, aparent, in schimbul unei sume minime de circa 20.026 de euro, ofera, sub capota, in compartimentul motor, un benzinar turbo cu patru cilindri si capacitatea de 1.5 litri; puterea maxima nu reprezinta, din pacate, decat un mare mister si o necunoscuta de proportii, anumite voci sugerand in total de 170 de cai si 280 Nm.

SsangYong Torres

SsangYong Torres

SsangYong Torres

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 16 Iunie 2022