Iubitorii de SUV-uri se vor topi dupa el. Uite cum arata in realitate noul Renault Koleos

Iubitorii de SUV-uri se vor topi dupa el. Uite cum arata in realitate noul Renault Koleos
  • Noul Renault Koleos a debutat oficial la Beijing
  • SUV-ul francez ofera un exterior familiar
  • Interiorul impresioneaza prin tableta de la bord
Distribuie pe Facebook

Dezvaluit in premiera mondiala in cursul diminetii de ieri, noul Renault Koleos revine astazi in primele fotografii reale, surprinse in cadrul Salonului Auto ce se desfasoara zilele acestea la Beijing.

In timp ce modelul anterior nu a reusit sa se ridice la nivelul asteptarilor, cea de-a doua generatie a SUV-ului Renault Koleos se anunta un succes comercial de proportii.

Lansat in premiera mondiala cu ocazia Salonului ce se desfasoara zilele acestea la Beijing, autoturismul cu pricina impresioneaza in special prin liniile si formele sale exterioare, ce imprumuta numeroase detalii de la gama Talisman - vezi modul in care au fost creionate grila radiatorului sau blocurile optice frontale si posterioare.

Nici interiorul noului Renault Koleos nu se lasa insa mai prejos, cea de-a doua generatie a SUV-ului francez mizand in cadrul acestui capitol pe spatiu, confort si tehnologie.

Renault Koleos - Poze LiveRenault Koleos - Poze Live

Avem, pentru inceput, ampatamentul de 2.71 metri, care se traduce inclusiv printr-o valoare de 289 milimetri pusa la dispozitia ocupantilor spate - sau, mai corect spus, la dispozitia genunchilor acestora. Apoi sunt echipamentele de ultima ora, printre care se numara si tableta supradimensionata a sistemului de infotainment R-LINK 2.

Clientii noului Renault Koleos se vor bucura, in functie de echipare, si de volan incalzit sau tractiune integrala cu trei moduri de condus: 2WD, 4WD AUTO sau 4WD LOCK.

Despre gama de motorizari nu stim absolut nimic la acest moment, comunicatul destinat celei de-a doua generatii a SUV-ului francez anuntand in schimb prezenta la datorie a urmatoarelor dotari de siguranta: Active Emergency Braking, Lane Departure Warning, Blind Spot Warning, Safe Distance Warning, Tiredness Detection etc.

Inainte de a trece la primele fotografii reale ale noului Renault Koleos, tinem sa mai precizam un singur detaliu: acesta nu va fi disponibil la vanzare doar in China, ci in 80 de tari.

Renault Koleos - Poze Live

Renault Koleos - Poze Live

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Renault Koleos - Poze Live
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 26 Aprilie 2016