Jaguar F-Type isi face aparitia in prima poza oficiala, arata splendid

Jaguar F-Type isi face aparitia in prima poza oficiala, arata splendid
Desi nu ar fi trebui sa-si faca aparitia mai devreme de saptamana viitoare, atunci cand va debuta in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto de la Paris, noul Jaguar F-Type renunta chiar astazi la toate secretele sale si ni se dezvaluie in toata splendoarea sa, in prima imagine oficiala.
Distribuie pe Facebook

Anticipata si inspirata de conceptul C-X16 - prezentat in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt de anul trecut, noua gama Jaguar F-Type se remarca printr-un aspect sportiv si placut privirii, caracterizat de linii fluide si forme aerodinamice. De asemenea, tot pe lista cu atractii stilistice putem inscrie si grila frontala cu design oval, farurile echipate cu LED-uri sau spoilerul fata inzestrat cu splitter central si prize de aer duble. In ceea ce priveste partea din spate a automobilului britanic, ei bine... acest detaliu ramane un mare mister la acest moment.

De asemenea, tot un mare mister planeaza si asupra fisei cu specificatii tehnice, ultimele zvonuri indicand insa prezenta a doua motoare supraalimentate pe benzina - atat cu sase, cat si cu opt cilindri in V, disponibile in una sau mai multe versiuni de putere.

Asa cum precizam si initial, noul si mult anticipatul Jaguar F-Type va debuta in premiera mondiala, in varianta Convertible, la sfarsitul acestei luni, in cadrul Salonului Auto de la Paris. Gama F-Type va fi completata ulterior de un model coupe, ce ar putea fi dezvaluit in cursul anului viitor sau la finele lui 2014.

Jaguar F-Type isi face aparitia in prima poza oficiala, arata splendid

Distribuie pe Facebook
mai multe