Jaguar va lansa sase noi modele in urmatorii patru ani

Jaguar va lansa sase noi modele in urmatorii patru ani
  • Jaguar va lansa sase noi modele in urmatorii patru ani
  • Primul reprezentant al ofensivei britanice va fi F-Type Coupe
  • Strategia pe urmatorii patru ani se va incheia cu un nou XF
Distribuie pe Facebook

Gama de modele a britanicilor de la Jaguar va trece printr-o transformare radicala in urmatoarea perioada de timp, constructorul din Coventry planuind sase noi automobile pana in anul 2017.

Anul 2014:

Primul reprezentant al ofensivei constructorului britanic va fi F-Type Coupe, automobil surprins deja in nenumarate ipostaze si fotografii spion. Conform unor surse din cadrul companiei din Coventry, noul Jaguar F-Type Coupe va sosi pe piata in cursul anului viitor, la un pret mai mic decat cel al versiunii Roadster. De asemenea, coupe-ul britanic se va putea lauda cu o reducere si in cadrul departamentului "Masa proprie".

Anul 2015:

Urmatorul pe lista, mult anticipatul rival al trio-ului german Audi A4 - BMW Seria 3 - Mercedes C-Class va fi disponibil la vanzare incepand cu anul 2015, in schimbul unei sume aproximative de 28.000 lire sterline. Conform ultimelor zvonuri, automobilul de clasa medie al companiei din Coventry va impresiona in special prin urmatoarele doua caracteristici: motorizarile dintre cele mai eficiente si platforma realizata din aluminiu.

Anul 2016:

Nu mai reprezinta deja nici un mister pentru nimeni. Britanicii de la Jaguar pregatesc lansarea primului lor crossover din istorie, viitorul QX fiind asteptat sa ajunga in showroom in cursul anului 2016. Informatiile oficiale lipsesc cu desavarsire la acest moment, insa exista numeroase voci care sustin ca rivalul lui Audi Q5, BMW X3 si Mercedes GLK va fi construit in jurul unei platforme din aluminiu.

De asemenea, tot in cursul anului 2016, compania din Coventry va introduce si urmatoarele generatii ale modelelor XJ, respectiv XK, ambele automobile urmand a se bucura de o constructie ultra-usoara, realizata tot din aluminiu.

Anul 2017:

Anul 2017 va marca intrarea in scena a urmatorului Jaguar XF. Din pacate, informatiile oficiale lipsesc cu desavarsire la acest moment, la fel si zvonurile, insa nu ar fi de mirare ca viitoarea generatie a modelului britanic sa beneficieze de aceeasi platforma din aluminiu precum restul autoturismelor constructorului din Coventry.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 13 August 2013