Jaguar XJ primeste cateva imbunatatiri la mijloc de cariera

  • Jaguar XJ primeste cateva modificari la mijloc de cariera
  • Imbunatatirile vizeaza in special aspectul interior
  • Gama de motorizari ramane aproape complet neschimbata
Distribuie pe Facebook

Intrata in al patrulea an de productie, actuala generatie a limuzinei britanice Jaguar XJ a primit cateva imbunatatiri pentru a face fata avalansei de noutati aduse de recent lansatele Audi A8 Facelift si Mercedes S-Class W222.

Bucurandu-se de acelasi aspect neconventional - singurele modificari exterioare constand in aparitia unor noi jante forjate pe 18 inci, noul Jaguar XJ 2014 promite un plus considerabil de confort si lux interior, suspensia spate revizuita in cazul variantei cu ampatament marit si scaunele posterioare dotate cu masaj in trei moduri diferite reprezentand o prima dovada in acest sens.

Jaguar XJ 2014

De asemenea, versiunea imbunatatita a limuzinei britanice se mai lauda si cu un nou sistem multimedia ce aduce cu sine doua ecrane tactile cu o diagonala de pana la 10.2 inci fiecare, viitorii cumparatori mai avand la dispozitie si posibilitatea de a opta pentru un sistem audio de inalta fidelitate, marca Meridian, ce "scoate" pana la 1300 watt prin cele 26 de difuzoare din dotare.

Jaguar XJ 2014

Si asta nu e tot. Pe langa picanteriile mai sus enumerate, noul Jaguar XJ 2014 mai include pe lista sa cu atractii principale si o cotiera centrala spate complet redesenata care, la nevoie, poate fi ridicata si folosita pe post de al treilea scaun. Mult mai important decat tot ce-am enumerat pana acum insa este plafonul regandit in partea posterioara pentru a oferi pasagerilor de aici un plus de spatiu la nivelul capului.

Jaguar XJ 2014

In ceea ce priveste gama de motorizari, versiunea imbunatatita a limuzinei britanice se bucura de prezenta acelorasi propulsoare ca si pana acum, cu mentiunea ca unitatea turbo de doi litri si 240 cai putere a primit un sistem start/stop pentru a oferi o doza extra de eficienta. Pentru cei care nu dau insa doi bani pe eficienta, ci viseaza la un maximum de performanta, noul Jaguar XJ 2014 poate fi comandat si intr-o varianta R, ce ascunde sub capota un V8 supraalimentat de cinci litri si 510 cai putere.

Jaguar XJ 2014

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Jaguar XJ 2014
mai multe