Jaguar XJ se reinnoieste pentru lupta cu Audi A8, BMW Seria 7 si Mercedes S-Class

Jaguar XJ se reinnoieste pentru lupta cu Audi A8, BMW Seria 7 si Mercedes S-Class
  • Jaguar prezinta versiunea imbunatita a limuzinei XJ
  • Noua nava amiral a britanicilor va sosi la vanzare din toamna
  • Pachetul tehnologic aduce cele mai multe modificari
Distribuie pe Facebook

Limuzina britanica se lauda acum cu faruri full-LED, ceasuri de bord complet configurabile, plus instalatie audio cu 26 de difuzoare. Iar acesta-i doar inceputul.

BMW nu este singurul producator de automobile care se poate lauda cu o noua nava amiral. Motivati de succesul inregistrat de bavarezi cu proaspat lansatul Seria 7 G11 / G12, britanicii de la Jaguar s-au pus si ei pe imbunatatit actualul XJ.

In contrast cu modificarile de ordin vizual, care au fost pastrate la un nivel minim si deloc greu de trecut cu vederea, departamentul tehnologic se anunta mai impresionant ca oricand, aparitia in peisaj a unor faruri full-LED fiind doar inceputul.

Jaguar XJ FaceliftJaguar XJ Facelift

Nu de alta, dar ceasurile de bord digitale au devenit complet configurabile, soferul noului Jaguar XJ putand afisa in orice moment, in locul acestora, navigatia. Apoi, sistemul de infotainment s-a ales cu un procesor quad-core si HDD de 60 GB.

De asemenea, versiunea imbunatatita a limuzinei britanice se mai poate mandri in fata rivalilor sai germani si cu o instalatie audio marca Meridian, ce propune sa difuzeze prin cele 26 de difuzoare nici mai mult, nici mai putin de 1.300 Watti putere.

Meniul se incheie intr-un final cu servodirectia optimizata pentru un plus de agilitate, respectiv un minus de carburant, in timp ce motorizarea 3.0 Diesel promite acum un total de 300 cai putere si 700 Newton-Metri (de la 275 CP si 600 Nm).

Jaguar XJ FaceliftJaguar XJ Facelift

In cazul in care aceasta nu te multumeste pe deplin, nu este nici un fel de problema: noul Jaguar XJ mai dispune si de un 2.0 turbo de 240 CP, de un 3.0 supraalimentat cu 340 CP sau un 5.0 cu compresor mecanic, ce dezvolta 470, 510 sau 550 CP.

Livrarea valorilor maxime catre roti se face exclusiv prin intermediul unei transmisii automate cu opt rapoarte, clientii avand la dispozitie - in functie de propulsorul ales, fie un sistem de tractiune spate, fie un sistem de tractiune integrala, fie ambele.

Versiunea imbunatatita a limuzinei britanice va fi disponibila la vanzare incepand cu aceasta toamna, inclusiv intr-o versiune R-Sport, respectiv o varianta Autobiography.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Jaguar XJ Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Iunie 2015