Japonezii au publicat acum primele imagini si detalii oficiale: Toyota ofera pentru prima data in Europa masina asta!

Japonezii au publicat acum primele imagini si detalii oficiale: Toyota ofera pentru prima data in Europa masina asta!
  • Japonezii au publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Toyota ofera pentru prima data in Europa masina asta!
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv jante pe 19 inch. Plus tapiterie din piele sintetica, cusaturi portocalii si tractiune integrala.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de trei ani, mult anticipata generatie cu numarul cinci a popularei Toyota RAV4 se vinde zilele acestea in diferite versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor europeni se va numara, pe viitor, si o varianta Adventure.

Disponibila in premiera absoluta pe Batranul Continent, respectiva masina iese in evidenta in special prin caroseria finisata in nuanta Urban Khaki, insa nici montantii A si plafonul de culoare Dynamic Grey nu vor trece neobservati. Ba dimpotriva.

Reteta specifica departamentului exterior cuprinde inclusiv un set de jante pe 19 inch, in timp ce seria atractiilor interioare debuteaza cu tapiteria din piele sintetica si cusaturile portocalii. In plus, din peisaj nu lipsesc nici butoanele iluminate pentru geamuri sau porturile USB-C.

Sub capota, noua Toyota RAV4 Adventure a pregatit un sistem de propulsie hybrid cu doua motoare electrice si un benzinar aspirat de 2.5 litri. Respectiva solutie se traduce printr-o putere maxima de 222 CP, livrata rotilor de pe ambele punti.

Nota de plata nu reprezinta decat un mister la momentul de fata, japonezii alegand sa anunte, in schimb, ca primele exemplare ale masinii oferite in premiera absoluta pe Batranul Continent vor ajunge pe strazi in prima parte a lui 2022. Potrivit unui comunicatului de presa dat publicitatii.

Toyota RAV4 Adventure

Toyota RAV4 Adventure

Toyota RAV4 Adventure

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 16 Septembrie 2021