Jeep continua sa se joace cu mintile noastre. Niciun V8 de 707 CP pentru noul Grand Cherokee

Jeep continua sa se joace cu mintile noastre. Niciun V8 de 707 CP pentru noul Grand Cherokee
  • Jeep anunta numeroase imbunatatiri pentru Grand Cherokee
  • Clientii au la dispozitie sase variante diferite de echipare
  • Gama de motorizari ofera pana la 475 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Jeep a lansat de curand o noua versiune a modelului Grand Cherokee, insa a uitat sa includa in pachet si motorul V8 de 707 CP cu care ne amenintase anterior.

Toamna anului 2016 aduce o noua serie de imbunatatiri pentru actualul Jeep Grand Cherokee, faimosul SUV american ajungand sa numere nici mai mult, nici mai putin de sase variante de echipare.

Varful de gama il reprezinta in continuare modelul SRT, propulsat de o unitate aspirata cu opt cilindri in V si capacitate de 6.4 litri - care promite sa aduca primii 96 km/h dupa doar 4.8 secunde multumita celor 475 de cai putere din dotare.

Jeep Grand Cherokee 2017

Aceiasi clienti ai noului Jeep Grand Cherokee vor mai putea opta atat pentru un V8 de 5.7 litri si 360 CP, cat si pentru un V6 de 3.6 litri si 295 CP, singurul motor diesel disponibil constand intr-un V6.

Unul cu capacitate cilindrica de trei litri si cutie automata in opt rapoarte, capabil sa parcurga peste 1.175 de kilometri cu un singur plin de carburant conform comunicatului de presa publicat zilele acestea de oficialii companiei de peste Ocean.

Drept urmare, cei care se grabeau sa puna mana pe un exemplar al mult anticipatei versiuni Trackhawk vor avea mai avea de asteptat cateva luni bune, ultimele zvonuri anuntand debutul masinii pentru 2017.

Jeep Grand Cherokee 2017

Rabdarea cumparatorilor va fi insa rasplatita pe deplin, faimosul SUV american urmand sa ofere in aceasta echipare un propulsor supraalimentat cu opt cilindri in V si capacitate de 6.2 litri, care vine la pachet alaturi de aproximativ 707 cai putere.

Nu viteza este criteriul dupa care iti alegi un Jeep? Atunci poti incerca in orice moment un Grand Cherokee Trailhawk, descris de oficialii companiei auto de peste Ocean ca cel mai potent model al lor.

Preferi plimbarile confortabile si asfaltul fara gropi? Mergi pe varianta Summit, care se lauda cu interior din piele, camera pentru marsarier si sisteme de siguranta activa, precum Lane Departure Warning sau Parallel and Perpendicular Park Assist.

Jeep Grand Cherokee 2017

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Jeep Grand Cherokee 2017
mai multe