Jeep lanseaza in 2014 un rival pentru Nissan Juke

Jeep lanseaza in 2014 un rival pentru Nissan Juke
  • Jeep pregateste un rival pentru japonezul Nissan Juke
  • Modelul ar putea oferi tractiune integrala in standard
  • Debutul oficial va avea loc in cursul anului 2014
Distribuie pe Facebook

Din 2014, Nissan Juke va avea parte de noua concurenta, venita din partea unei marci binecunoscute pentru modelele sale offroad. Este vorba mai exact de brandul Jeep, care lanseaza un SUV de segment B cu promisiunea ca acesta va fi "cel mai capabil vehicul off-road din segment".

Britanicii de la Autocar au publicat, astazi, cateva imagini spion cu noul model ce poarta numele de cod B-SUV. Fotografiile arata un sasiu in curs de dezvoltare, ce se bazeaza pe platforma lui Fiat 500L. Aceasta asociere este data de buna colaborare pe care Fiat si Chrysler o au in ultimii ani.

Jeep B-SUV

Potrivit sursei citate, Jeep are mari asteptari in ceea ce priveste numarul de unitati vandute. Viitorul B-SUV va intra in competitie directa cu alte modele de segment B precum Opel Mokka, Nissan Juke si Ford EcoSport. Noul automobil va avea un aspect robust, inspirat din ultima creatie a lui Jeep, modelul Wrangler, si ar putea beneficia de tractiune integrala in varianta standard. Compania americana doreste astfel sa se diferentieze clar de rivalii sai, mai ales pentru ca penetrarea unor piete, cum este cea europeana, nu a fost tocmai usoara.

Jeep B-SUV

Seful marcii pentru Europa, Chris Ellis a marturisit ca nu intentioneaza sa modifice brandul pentru a fi atragator unui grup mai mare de posibili clienti. "Credem ca valorile Jeep - libertatea, autenticitatea si aventura - sunt relevante pentru o populatie suficient de mare pentru a obtine cresterea de piata de care avem nevoie.", a spus Ellis.

Jeep B-SUV

Se pare ca noul SUV va fi dezvaluit la Salonul Auto de la Geneva din martie 2014, intr-o perioada care se anunta destul de aglomerata pentru brandul american. Un alt SUV cu 7 locuri este luat in considerare, insa seful Jeep nu a confirmat daca acesta va ajunge pe linia de productie.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Jeep B-SUV
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 26 Septembrie 2013