Kanjara Fratele mai mare al Daciei Stepway

Kanjara  Fratele mai mare al Daciei Stepway
Am auzit numeroase reactii ale persoanelor din jurul meu in momentul in care s-a lansat Dacia Stepway. Toti erau nedumeriti in ceea ce privea SUV-ul mult anuntat, si se intrebau ce legatura avea Stepway cu un ... SUV. Ei bine, nu avea, la numai cateva saptamani de la lansarea oficiala a primului crossover Dacia, lansat pe platforma Sandero, compania autohton-franceza a scapat cateva imagini spion cu noul SUV Dacia.
Distribuie pe Facebook

Suspectul va purta numele de Kanjara si va cuceri piata europeana incepand cu trimestrul intai al 2010. Noul SUV va fi bazat pe platforma tehnica a lui Nissan Qashqai, fiind primul model Dacia proiectat in era Renault ce nu se va mai baza pe clasica platforma Logan.

De asemenea, s-au anuntat inca de pe acum doua variante de tractiune 2WD si 4WD, si inca o varianta cu sapte locuri, bazata tot pe platforma varului Nissan Qashqai, ce se va numi Kanjara+2. Cu o lungime de 4,5 m si 4,70 m pentru Kanjara+2, Dacia va oferi pietei Europene unul din cele mai ieftine SUV-uri.

Cu un pret pornind de la 18,000 Euro, printre rivalii directi pe piata din Romania putem numi Nissan Pathfinder, Hyundai SantaFe, Chevrolet Captiva. Ramane sa asteptam pana in toamna lui 2009, cand automobilul va fi expus, in premiera, la Frankfurt.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 22 Iulie 2009