Kia publica primele imagini cu noul Picanto

Kia publica primele imagini cu noul Picanto
  • Kia a publicat primele imagini oficiale cu noul Picanto
  • Citadina propune linii agresive si elemente de confort si siguranta de ultima generatie
  • Va debuta la Salonul Auto de la Geneva din martie 2017
Distribuie pe Facebook

Constructorul sud-coreean de automobile a publicat primele imagini oficiale ale noului Picanto. A treia generatie a celui mai mic model din gama este asteptata sa debuteze oficial in cadrul Salonului Auto de la Geneva din martie 2017.

Dupa ce am vazut-o de mai multe ori acoperita de camuflaj, a venit acum momentul sa vedem cea de-a treia generatie a Kiei Picanto in primele sale fotografii oficiale.

Sud-coreenii mizeaza pe trasaturi agresive, o personalizare mai accentuata a exteriorului si interiorului, dar si pe acelasi caracter ultracompact cu care am fost obisnuiti pana acum.

2017 Kia Picanto

Comunicatul de presa nu face referiri la tehnologii, motorizari sau sisteme de siguranta, insa precizeaza ca noul Picanto ofera "elemente high-tech de confort si siguranta", iar interiorul vine cu "un design nou si modern al habitaclului, cu parti asamblate mai inteligent decat oricand."

Tot la interior se pot observa un bord complet redesenat, o consola centrala cu mai putine butoane, dar si un volan cu insertie metalica, ceva mai sportiv decat al actualului model.

2017 Kia Picanto

Asa cum spuneam, deocamdata nu se cunosc detalii despre gama de motorizari, insa unele voci sustin ca noua Kia Picanto va fi propulsata cel mai probabil de un motor de 1.0 litru capabil de 65 de cai putere, sau de unul de 1.25 litri si 85 de cai putere. Acestea ar urma sa fie conectate unei cutii de viteze manuale cu 5 rapoarte, cat si uneia automate cu acelasi numar de trepte.

2017 Kia Picanto

Cea de-a treia generatie a citadinei sud-coreene este asteptata sa debuteze in cadrul Salonului Auto de la Geneva din martie 2017, iar atunci cand se va lansa pe piata, specialistii se asteapta sa coste in jurul sumei de 9.500 de euro. Daca acest lucru se va adeveri, noua Picanto va rivaliza cu Volkswagen-ul up!, cu Skoda Citigo sau cu noul Ford Ka+.

Distribuie pe Facebook
mai multe