Kia SELTOS: pana la 177 CP si fara tractiune integrala pentru noul SUV de clasa mica al asiaticilor

Kia SELTOS: pana la 177 CP si fara tractiune integrala pentru noul SUV de clasa mica al asiaticilor
  • Trei motorizari, printre care un benzinar turbo cu 177 CP
  • Nu ofera tractiune integrala
  • Design sportiv, modern, cu faruri si stopuri full LED
Distribuie pe Facebook

Constructorul sud-coreean de automobile tocmai a prezentat un nou SUV de clasa mica, care urmeaza sa fie comercializat la nivel global. Debutul pe piata este programat pentru a doua jumatate a anului curent.

La finalul unei campanii presarate cu mai multe teasere, Kia a publicat primele informatii si imagini cu noul Seltos, un SUV compact care urmeaza sa fie construit in Coreea de Sud si India, si comercializat la nivel global.

Kia Seltos

Producatorul asiatic mizeaza pe un design sportiv, modern, cu faruri, stopuri si proiectoare de ceata full LED, dar si jante de aliaj cu diametrul de 16, 17 sau 18 inch. Nu lipsesc protectiile din plastic de la nivelul aripilor, caracteristice pana la urma pentru acest tip de vehicule.

Kia Seltos

Din pacate, Kia nu a publicat imagini cu interiorul noului Seltos insa a precizat ca pasagerii vor regasi aici un sistem de infotainment cu display de 10.25 inch, Head-Up Display, materiale calitative si un sistem audio premium Bose cu opt incinte inclus pe lista de dotari optionale.

Kia Seltos

Clientii vor putea opta pentru unul dintre cele trei propulsoare: un 1.6 litri diesel de 136 CP, un agregat aspirat pe benzina de 2.0 litri si 149 CP sau pentru un motor turbo pe benzina de 1.6 litri T-GDI cu 177 de cai putere. Resursele sunt gestionate, in functie de piata de desfacere, fie de o transmisie automata cu sase trepte, fie de una automata cu dublu-ambreiaj si sapte rapoarte, fie de una CVT.

Chiar daca vorbim despre un SUV, de clasa mica ce-i drept, Seltos nu ofera tractiune integrala.

Kia Seltos

Este echipat totusi cu o gama larga de sisteme de asistenta, inclusiv Anti-Lock Braking System, Traction Control System, Brake-Force Assist System, Hill-Start Assist Control si senzori de parcare fata/spate.

Kia Seltos

Kia Seltos

Kia Seltos

Kia Seltos

Kia Seltos

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Kia Seltos
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 20 Iunie 2019