Kia Sorento facelift debuteaza in Europa. Noutatea absoluta o reprezinta transmisia automata cu opt trepte

Kia Sorento facelift debuteaza in Europa. Noutatea absoluta o reprezinta transmisia automata cu opt trepte
  • Kia Sorento facelift debuteaza in Europa
  • Beneficiaza de o cutie automata cu opt trepte
  • Va putea fi comandata numai alaturi de motorul diesel de 2.2 litri
Distribuie pe Facebook

Constructorul sud-coreean de automobile a revizuit SUV-ul Sorento inainte de lansarea oficiala din cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Acesta a primit cateva modificari estetice dar si o noua transmisie automata cu opt trepte.

Kia Sorento este un adversar de temut in segmentul SUV-urilor, insa pentru a tine pasul cu rivalii, modelul sud-coreean avea nevoie de un facelift. Acesta a fost primit foarte bine pe piata locala din Coreea de Sud, asa ca acum a venit momentul sa debuteze si in Europa.

Kia Sorento facelift

Modificarile estetice sunt mai degraba minore si presupun un nou design pentru blocurile de lumini, o forma putin schimbata pentru barele de protectie fata si spate, noua grila "tiger nose", doua nuante exterioare (Rich Espresso si Gravity Blue), si seturi de jante cu dimensiuni intre 17 si 19 inch.

Clientii care cauta un aspect mai agresiv pot opta pentru pachetul GT Line, care aduce printre altele etriere rosii, iesiri duble, cromate, pentru sistemul de evacuare al modelelor diesel, si lumini de ceata LED.

Kia Sorento facelift

La interior, pasagerii vor regasi un volan nou, un instrumentar de bord redesenat, un display nou pentru sistemul de climatizare, materiale si finisaje de calitate superioara si nu in ultimul rand, un display de 8 inch cu touch pentru sistemul de infotainment.

Kia Sorento facelift

Inginerii au lucrat putin si la departamentul tehnic, acolo unde intalnim acum o noua transmisie automata cu opt trepte. Aceasta va fi oferita numai in compania propulsorului diesel de 2.2 litri, si o inlocuieste pe cea veche cu sase trepte.

Cei care prefera cutia manuala o vor putea alege pe cea cu sase trepte, regasita si pana acum in oferta SUV-ului sud-coreean.

Kia Sorento facelift

Lista de dotari optionale este la fel de stufoasa ca si cea standard, si include o seama de sistem de siguranta si tehnologii de ultima generatie, precum Driver Attention Warning, Lane Keeping Assistant sau High Beam Assist. Alaturi de acestea mai avem un sistem audio Harman Kardon cu 10 incinte sau farurile adaptive full-LED.

Distribuie pe Facebook
mai multe