L-a filmat intr-o parcare, inainte sa ajunga in showroom-uri. Cum arata pe viu muscle car-ul acuzat ca aduce cu un Hyundai

L-a filmat intr-o parcare, inainte sa ajunga in showroom-uri. Cum arata pe viu muscle car-ul acuzat ca aduce cu un Hyundai
  • Noul Chevrolet Camaro a fost surprins de curand complet necamuflat
  • Este pentru prima oara cand vedem cum arata pe viu muscle car-ul american
  • Acesta a fost anuntat oficial chiar la inceputul saptamanii trecute
Distribuie pe Facebook

Fanii legendarului Camaro au avut parte de o dezamagire crunta la vederea noului model. Unii chiar s-au grabit sa afirme despre versiunea imbunatatita a muscle car-ului Chevrolet ca aduce cu un Hyundai.

Anuntata cu surle si trambite in primavara anului 2015, cea de-a sasea generatie a legendarului Chevrolet Camaro a primit o versiune imbunatatita la inceputul saptamanii trecute. Nu toti fanii muscle car-ului american s-au aratat insa incantati de modificarile aduse de noul model.

Ba dimpotriva: unii chiar au avut parte de o dezamagire crunta atunci cand au vazut partea frontala, pe care au asemanat-o unui Hyundai. Numeroase controverse a reusit sa starneasca, de altfel, si partea posterioara, cele mai multe critici indreptandu-se catre blocurile optice.

Noul Chevrolet Camaro a primit insa de curand sansa de a le demonstra tuturor ca s-au inselat. Versiunea imbunatatita a muscle car-ului american a fost surprinsa zilele acestea complet necamuflata si adevarul este ca... parca arata mai bine decat in fotografiile de presa de acum sapte zile.

Pe langa modificarile estetice care au starnit atat de multe critici si controverse, modelul in cauza mai aduce si un sistem de infotainment de generatie urmatoare, care va primi update-uri over the air. Acestuia i se alatura numeroase sisteme active de ultima ora, ca Forward Collision Alert.

In ceea ce priveste gama de motorizari, noul Chevrolet Camaro va fi disponibil la randul lui la vanzare in compania unor unitati cu patru, sase sau opt cilindri. Totodata, inclusiv versiunea imbunatatita a muscle car-ului american va putea fi echipata cu o cutie automata in zece rapoarte.

Distribuie pe Facebook
mai multe