L-a prins descoperit, asa ca nu a ratat ocazia sa-i faca doua poze. Fa cunostinta cu noul BMW Seria 8

L-a prins descoperit, asa ca nu a ratat ocazia sa-i faca doua poze. Fa cunostinta cu noul BMW Seria 8
  • Noul BMW Seria 8 a fost surprins necamuflat
  • Design-ul exterior seamana cu cel al conceptului
  • Interiorul este modern si intesat de tehnologie
Distribuie pe Facebook

Primele imagini cu noul varf de gama de la BMW au aparut pe internet. Seria 8 este asteptat sa debuteze oficial pe parcursul acestui an, iar productia va demara cel mai probabil spre finalul lui 2018.

Inginerii brand-ului bavarez s-au straduit din rasputeri sa pastreze misterul care a planat asupra noului Seria 8 pe toata durata testelor. Prototipul a fost fotografiat de nenumarate ori camuflat, insa de aceasta data, un norocos a reusit sa-l surprinda in toata splendoarea lui in timp ce se afla cel mai probabil intr-o uzina a gigantului german.

Primele doua imagini dezvaluie exteriorul coupe-ului, iar cea de-a treia, care a fost publicata ulterior de altcineva, pe Instagram, ne da ocazia sa aruncam o privire in habitaclu. Dar sa le luam pe rand.

Ne bucuram sa vedem ca design-ul noului Seria 8 nu s-a distantant foarte mult de cel al conceptului care l-a precedat. Liniile sunt ceva mai "cuminti", insa s-au pastrat forma blocurilor de lumini frontale si grila radiatorului supradimensionata. Deasemenea, spoilerul fata a renuntat la cateva artificii estetice, iar oglinzile cu semnalizare integrata par sa fie cele de productie.

BMW Seria 8 surprins necamuflat

In spate, stopurile inguste contribuie la mentinerea unui aspect sportiv, subliniat si de cele doua iesiri ale sistemului de evacuare. Daca te uiti atent, masina din imagini pare sa fie un 850i, adica o versiune aflata in partea superioara a gamei.

Tot aici vom regasi un 860i, dar si un M8, confirmat de oficialii brand-ului cu ceva timp in urma. Despre acesta nu se cunosc foarte multe detalii momentan, insa Frank van Meel, seful diviziei de performanta M, a sugerat ca acesta va fi mai puternic decat noul M5.

BMW Seria 8 surprins necamuflat

Revenind la exemplarul din imagini, daca ne luam dupa pachetul oferit de 750i, atunci putem presupune ca si sub capota acestuia se afla un propulsor V8 de 4.4 litri, capabil de 445 de cai putere si 648 Nm cuplu.

Cea de-a treia imagine dezvaluie un interior modern, intesat cu tehnologie, display-uri digitale (inclusiv in locul ceasurilor de bord conventionale), ornamente negre cu aspect lucios, doua suporturi hexagonale de pahare, fante de aer dreptunghiulare si un design nou pentru consola centrala.

BMW Seria 8 surprins necamuflat

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 10 Ianuarie 2018