L-au filmat chiar in fabrica, pe linia de productie. ACESTA E NOUL BMW SERIA 3!

L-au filmat chiar in fabrica, pe linia de productie. ACESTA E NOUL BMW SERIA 3!
  • BMW publica un nou teaser pentru viitorul Seria 3
  • Modelul bavarez se lasa de-aceasta data surprins necamuflat
  • O prima aparitie in public este asteptata pentru Paris
Distribuie pe Facebook

O prima aparitie in public a modelului care concureaza cu Audi A4 si Mercedes C-Class ar putea avea loc la inceputul lunii viitoare, cu Salonului Auto organizat la Paris in perioada 4 - 14 octombrie.

Lansata pe piata in urma cu mai bine de o jumatate de decada, chiar la inceputul anilor 2010, cea de-a sasea generatie a modelului BMW Seria 3 se apropie cu pasi repezi de sfarsitul carierei sale. Un nou produs care sa concureze cu Audi A4 si Mercedes C-Class se afla insa la doar cateva zile distanta de propria lansare.

Cunoscut in interiorul companiei bavareze sub numele de cod G20, urmatorul 3-ar este asteptat sa bifeze prima aparitie in fata publicului larg la inceputul lunii viitoare, cu Salonului Auto organizat la Paris in perioada 4 - 14 octombrie. Numai ca primele imaginile ale masinii de clasa medie au ajuns mai devreme pe internet.

Intr-unul dintre ultimele teasere publicate de BMW, cea de-a saptea generatie a modelului Seria 3 renunta la o parte din misterele care invaluiau atat departamentul interior, cat si aspectul exterior. Impresiile initiale: noul rival pentru Audi A4 si Mercedes C-Class reprezinta un "5" in miniatura, cu influente de Z4.

Pentru viitorul G20, asemanarile cu restul automobilelor din gama companiei bavareze ar putea continua si la nivel de motorizari, inclusiv urmatorul 3-ar fiind asteptat in showroom-uri alaturi de propulsoare cu patru si sase cilindri. Tinand cont de vremurile traite, unele unitati vor fi insotite de cate un motor electric.

Totodata, clientii vor avea de ales intre cutii manuale si automate, care vor insoti sisteme de tractiune spate sau integrala, de la caz la caz. O versiune exclusiv pe baterii pare sa se afle, in acelasi timp, pe lista de planuri a noului BMW Seria 3.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 25 Septembrie 2018