L-au pozat chiar in fabrica, imediat ce a parasit linia de productie. Acesta este noul Volkswagen Arteon Shooting Brake!

L-au pozat chiar in fabrica, imediat ce a parasit linia de productie. Acesta este noul Volkswagen Arteon Shooting Brake!
  • Presa din China publica primele imagini ale noului Volkswagen Arteon Shooting Brake
  • Modelul in cauza este cunoscut, aparent, pe piata locala sub numele de CC Travel Edition
  • Ramane de vazut daca superbul automobil in cinci portiere ajunge si in Europa ori ba
Distribuie pe Facebook

Fructul colaborarii dintre Volkswagen si FAW, superbul automobil in cinci portiere ar putea fi disponibil exclusiv pe piata din China.

Cu mai bine de doi ani si jumatate in urma, unul dintre inaltii oficiali ai companiei Volkswagen aduceau in discutie posibilitatea lansarii unei versiuni Shooting Brake a noului Arteon. Timpul au trecut, dar afirmatiile lui Elmar-Marius Licharz nu au devenit realitate.

Pana zilele trecute, cand presa din China a publicat fotografiile unui exemplar de pre-productie al celui mai asteptat automobil cu caroserie in cinci portiere.

Din informatiile disponibile la momentul de fata, modelul in cauza reprezinta fructul colaborarii dintre Volkswagen si FAW, iar denumirea lui oficiala este CC Travel Edition. Momentan, nimeni nu poate spune daca superbul break va ajunge si pe Batranul Continent.

Un alt mister consta in optiunile ce vor forma gama de motorizari disponibila, insa aceeasi presa din China are o ipoteza inclusiv in legatura cu aspectul respectiv.

Mai precis, noul Volkswagen CC Travel Edition este asteptat sa ajunga in showroom-uri alaturi de un benzinar turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de doi litri, care sa ofere doua versiuni diferite de performanta. Una cu 186 CP sub capota, alta de 220 CP.

In functie de alegerea clientului, fisa cu specificatii tehnice ar putea gazdui inclusiv o cutie automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj, plus sistemul 4Motion.

VW CC Travel Edition

VW CC Travel Edition

Distribuie pe Facebook
mai multe