L-au surprins complet necamuflat, cu o luna inaintea lansarii oficiale. Acesta este noul Peugeot 508!

L-au surprins complet necamuflat, cu o luna inaintea lansarii oficiale. Acesta este noul Peugeot 508!
  • Primele imagini ale noului Peugeot 508 au ajuns pe internet
  • Fotografii in cauza surprind doar spatele automobilul francez
  • Lansarea oficiala ar putea avea loc luna viitoare, la Geneva
Distribuie pe Facebook

Peugeot pregateste o noua generatie a modelului 508. Lansarea oficiala ar putea avea loc chiar la inceputul lunii viitoare, in cadrul Salonului Auto International de la Geneva.

Lansata pe piata in urma cu aproximativ sapte ani, la inceputul acestei decade, prima generatie a modelului Peugeot 508 se apropie cu pasi repezi de sfarsitul carierei sale. De fapt, daca este sa dam crezare zvonurilor care au invadat internetul in ultima perioada de timp, o noua reiteratie a automobilului francez de clasa medie se afla la doar un singur pas distanta de propria premiera mondiala.

Conform mai multor voci, viitorul concurent al Volkswagen-ului Passat ar urma sa debuteze oficial chiar saptamanile urmatoare, cu ocazia evenimentului Geneva International Motor Show din perioada 8 - 18 martie. Pana atunci insa, produsul companiei din Hexagon ar fi fost fotografiat intr-o locatie necunoscuta, scotand la lumina cateva dintre detalii care vor compune design-ul exterior.

Mai precis, noul Peugeot 508 ne arata cu aproximativ o luna inaintea prezentarii sale formele bine conturate ale posteriorului, eleronul integrat la nivelul capotei portbagajului, dar si stopurile cu tehnologie LED, care ne aduc aminte de modelele 3008 si 5008. La acest moment nu exista, din pacate, niciun fel de imagine cu partea frontala sau interiorul automobilului de clasa medie si origine franceza.

Daca este sa ne luam dupa ce se mai spune prin presa, viitorul concurent al Volkswagen-ului Passat ar urma sa aiba silueta unui coupe cu patru usi. Odata ajunsi in cabina, pasagerii vor fi intampinati de numeroase dotari si echipamente de ultima ora, anumite persoane discutand inclusiv despre aparitia celebrului i-Cockpit - care presupune un volan compact, afisaj pe parbriz si display tactil.

In ceea ce priveste pachetul tehnic, exista mai multe informatii care sugereaza ca viitorul Peugeot 508 va adopta platforma EMP2, folosita si de duoul 3008 / 5008. De cealalta parte, gama de motorizari ar putea fi compusa, pe langa traditionalele unitati pe benzina si motorina, si din sisteme de propulsie de tip hibrid - acum ramane de vazut daca vom avea de-a face cu clasicul plug-in ori noul mild hybrid.

Noul Peugeot 508 - Primele poze

Noul Peugeot 508 - Primele poze

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 19 Februarie 2018