La asta chiar nu ne asteptam. Rivali de moarte, Mustang si Camaro vor avea curand aceeasi cutie automata in 10 trepte

La asta chiar nu ne asteptam. Rivali de moarte, Mustang si Camaro vor avea curand aceeasi cutie automata in 10 trepte
  • Lansat la mijlocul lunii martie, noul Chevrolet Camaro ZL1 se lauda cu o automata in zece rapoarte
  • Cutia cu pricina va ajunge din 2018 si pe anumite versiuni ale actualului Ford Mustang
  • Singura diferenta va fi data de soft, transmisia fiind dezvoltata impreuna de Ford si GM
Distribuie pe Facebook

Iti mai aduci aminte de ziua in care ti-am spus ca noul Chevrolet Camaro ZL1 va fi disponibil la vanzare inclusiv intr-o versiune echipata cu transmisie automata in zece trepte?

Ei bine, astazi o luam de la inceput. Asa cum precizam si la mijlocul lunii martie a acestui an, noul Chevrolet Camaro ZL1 va fi oferit spre comercializare alaturi de doua cutii diferite de viteze.

Altfel spus, pe langa traditionala manuala in sase rapoarte, clientii fiorosului muscle car american vor putea opta inclusiv pentru... o transmisie automata echipata cu un total de zece trepte.

In cazul in care acum te intrebi de ce am tinut mortis sa facem din noua aceasta precizare, raspunul este cat se poate de simplu: cea din urma dotare isi va face in curand aparitia si pe actualul Mustang.

Si nu, singurele asemanari nu vor fi "automata" si "zece trepte", muscle car-ul americanilor de la Ford urmand a se bucura de exact aceeasi cutie precum noul Chevrolet Camaro ZL.

De fapt, vor exista cateva diferente la nivel de soft insa, in rest, se va putea vorbi despre exact aceeasi cutie, unitatea cu pricina fiind dezvoltata impreuna de specialistii Ford si General Motors.

Nu este pentru prima data cand cele doua mari companii auto americane colaboreaza la realizarea unei transmisii, Fusion si Malibu avand parte de aceeasi automata in 6 trepte, de exemplu.

Este totusi pentru prima oara cand doua modele rivale de moarte precum Mustang si Camaro vor imparti o componenta de buna voie, situatie care ar putea crea numeroase controverse printre fani.

Conform informatiilor disponibile la acest moment, cutia automata cu zece rapoarte din dotarea noului Chevrolet Camaro ZL1 va ajunge pe actualul Ford Mustang in cursul anului 2018.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 5 Iulie 2016