La naiba cu SUV-urile electrice! Subaru lanseaza pe piata un coupe cu motor aspirat de 2.4 litri, cutie manuala in sase rapoarte si sistem de tractiune spate. Japonezii au oferit acum primele informatii si detalii oficiale despre lista de preturi

La naiba cu SUV-urile electrice! Subaru lanseaza pe piata un coupe cu motor aspirat de 2.4 litri, cutie manuala in sase rapoarte si sistem de tractiune spate. Japonezii au oferit acum  primele informatii si detalii oficiale despre lista de preturi
  • La naiba cu SUV-urile electrice!
  • Subaru lanseaza pe piata un coupe cu motor aspirat de 2.4 litri, cutie manuala in sase rapoarte si sistem de tractiune spate
  • Japonezii au oferit acum primele informatii si detalii oficiale despre lista de preturi
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu o suspensie sport, dezvoltata de specialistii diviziei de performanta STI. Plus etriere echipate cu pana la patru pistoane, care poarta semnatura legendarei companii Brembo din Italia. Dupa cum precizam, de altfel, si anterior, la momentul premierei mondiale, de anul trecut.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de patru luni - inca de la sfarsitul verii lui 2023, mult anticipatul Subaru BRZ tS a revenit, de curand, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: japonezii au oferit recent - chiar la inceputul saptamanii curente, primele informatii si detalii oficiale cu privire la nota de plata.

Subaru BRZ tS

Subaru BRZ tS

Disponibil in schimbul unei sume minime de 35.345 de dolari - in cazul in care vine vorba despre situatia caracteristica pietei din SUA, respectivul vehicul se bucura de serviciile unei motorizari in patru cilindri, cu capacitate de 2.387 de centimetri cubi, natural aspirata. Livrata - dupa cum mentionam, de altfel, si anterior, la momentul premierei mondiale, alaturi de transmisie in sase rapoarte, cu trei pedale in dotare, aceasta pune la dispozitia puntii spate o putere maxima de 228 de cai.

Meniul specific noului mult anticipatului BRZ tS continua cu o suspensie sport - dezvoltata de specialistii diviziei de performanta STI, plus etriere condimentate cu pana la patru pistoane, ce poarta semnatura legendarei companii italiene Brembo. Din peisaj nu lipseste nici diferentialul LSD - oferit, la randul sau, in standard.

Acelasi model din Japonia se mai putea lauda si cu o pereche de faruri adaptive, cu tehnologia LED, cu un set de jante de 18 inch - din aluminiu sculptate, cu anvelope Michelin Pilot Sport 4. Respectivelor elemente li se alatura - in cazul in care mai era necesara o astfel de completare, scaune incalzite, tapiterie confectionata din piele, cu insertii de Ultrasuede si accente de albastru, instalatie de climatizare cu reglarea automata, pe doua zone, a temperaturii, display central de 8.0".

Subaru BRZ tS

Subaru BRZ tS

Subaru BRZ tS

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (46) Poze Subaru BRZ tS
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 30 Ianuarie 2024