La pretul asta, noul Golf GTI Performance este unul dintre cele mai atragatoare hot-hatch-uri de pe piata

La pretul asta, noul Golf GTI Performance este unul dintre cele mai atragatoare hot-hatch-uri de pe piata
  • Volkswagen a publicat preturile pentru Golf GTI Performance
  • Acesta a debutat pe piata din Germania
  • Propulsorul de 2.0 litri dezvolta mai mult cuplu decat vechiul model
Distribuie pe Facebook

Volkswagen a publicat pretul de pornire pentru noul Golf GTI Performance 245. Hot-hatch-ul este disponibil deocamdata numai in Germania, urmand ca in viitorul nu foarte indepartat sa poata fi achizitionat si pe celelalte piete de desfacere.

Pe langa noul Arteon, constructorul german de automobile a prezentat in cadrul Salonului de la Geneva si GTI-ul Performance 245, insa din cauza lansarii fara prea mult tam-tam, hot-hatch-ul a reusit sa se strecoare oarecum pe sub radar.

2017 Volkswagen Golf GTI

Acum, la cateva zile de la video-ul oficial de prezentare al Golf-ului R Performance, nemtii din Wolfsburg au anuntat debutul pe piata din Germania, si odata cu acesta, si pretul de pornire al versiunii ceva mai cuminte, GTI Performance.

2017 Volkswagen Golf GTI

Doritorii vor trebui sa scoata din buzunare de la 32.475 de euro in sus, insa pentru aceasta suma vor primi un pachet destul de atragator. Amintim aici diferentialul blocabil, frane cu discuri ventilate, etriere rosii, jante de 19 inch, incluse pe lista de dotari optionale, blocuri de lumini full-LED, bare de protectie redesenate sau instrumentarul de bord digital oferit in standard.

2017 Volkswagen Golf GTI

Propulsorul de 2.0 litri turbo dezvolta 241 de cai putere (245 PS) si 370 Nm cuplu, mai mult decat modelul pe care il inlocuieste. Transmisia manuala este oferita in standard, iar daca o vrei pe cea automata DSG, pretul de pornire al masinii sare rapid la 34.475 de euro. Pentru cei 2.000 de euro in plus vei primi insa performante superioare, emisii reduse si o acceleratie de la 0 la 100 de km/h in 6.2 secunde.

2017 Volkswagen Golf GTI

Versiunea de baza mentionata mai sus vine in configuratia de caroserie cu 3 usi, iar clientii care opteaza pentru varianta in 5 usi, vor trebui sa plateasca 900 de euro in plus.

2017 Volkswagen Golf GTI

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze 2017 Volkswagen Golf GTI
mai multe