Lamborghini Huracan EVO, de-acum si RWD. Sportiva italiana face suta in 3.3 secunde

  • Huracan EVO poate fi comandat si cu tractiune spate
  • Livrarile debuteaza in primavara acestui an
  • Motorul V10 dezvolta 610 cai putere
Distribuie pe Facebook

Constructorul italian de automobile a lansat o versiune cu tractiune spate pentru Huracan EVO. In cazul sau, motorul V10 de 5.2 litri, aspirat natural, dezvolta 610 cai putere.

Lamborghini Huracan a primit anul trecut un facelift care a adus mai multe imbunatatiri, printre care suspensii revizuite si un sistem de directie integrala. Italienii insa nu i-au spus Huracan facelift, ci Huracan EVO.

Lamborghini Huracan EVO RWD

Acum, super masina din Sant'Agata Bolognese poate fi comandata si cu o tractiune spate. Lamborghini a anuntat ca primele exemplare vor ajunge in showroom-uri in primavara acestui an iar pretul de pornire se va invarti in jurul sumei de 160.000 de euro.

Lamborghini Huracan EVO RWD

Lamborghini Huracan EVO RWD

La fel ca si versiunea cu tractiune integrala, Huracan EVO RWD este echipat cu un propulsor V10 de 5.2 litri, aspirat natural, insa puterea a scazut de la 640 la 610 cai putere si 560 Nm cuplu.

In aceste conditii, suta de kilometri pe ora este atinsa in 3.3 secunde (fata de 2.9 secunde, cat ii ia versiunii cu AWD) iar viteza de top se opreste la 325 km/h.

Lamborghini Huracan EVO RWD

Lamborghini Huracan EVO RWD

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Lamborghini Huracan EVO RWD
mai multe