Lansare cu emotii pentru Golf GTI: Noua masina de la Hyundai are 275 CP si a fost dezvoltata la Nurburgring

Lansare cu emotii pentru Golf GTI: Noua masina de la Hyundai are 275 CP si a fost dezvoltata la Nurburgring
  • Noul Hyundai Veloster N reprezinta, in esenta, versiunea americana a modelului i30 N
  • Ambele automobile combina un benzinar 2.0 turbo de 275 CP cu o cutie manuala si sistemul FWD
  • Modelul destinat pietei din SUA se bucura la randul lui de o suspensie si frane speciale
Distribuie pe Facebook

Cea de-a doua compacta a companiei sud-coreene care primeste o versiune sportiva din partea specialistilor diviziei N va fi disponibila pe piata auto din Statele Unite ale Americii incepand cu sfarsitul anului in curs.

Amatorii de senzatii tari in sticlute mici vor avea o noua optiune la dispozitie in urmatoarea perioada de timp, oficialii Hyundai punand zilele acestea la punct ultimele detalii legate de aparitia in showroom-uri a mult anticipatului model Veloster N.

Dezvelit in fata publicului larg cu ocazia Salonului Auto International desfasurat la Detroit in luna ianuarie, fratele american al noului i30 N gazduieste in compartimentul motor o unitate cu capacitatea cilindrica de doi litri si puterea de 275 CP.

Hyundai Veloster N

Hyundai Veloster N

Hyundai Veloster N

Cuplul maxim depaseste - nu cu mult, ce este drept - pragul celor 350 Nm, livrarea valorilor inscrise in cadrul fisei cu specificatii tehnice facandu-se exclusiv catre puntea fata, prin intermediul unei... cutii manuale cu sase trepte de viteza, bineinteles.

Hyundai nu a publicat pana la momentul de fata performantele noului Veloster N, insa fratele american al modelului i30 N ar putea accelera de la 0 la 100 km/h intr-un timp similar hot-hatch-ului comercializat pe Batranul Continent: 6.1 secunde, in speta.

Exceptand motorizarea mult mai potenta, versiunea sportiva a proaspat (re)lansatului Veloster se mai putea lauda si cu o suspensie dezvolta pe circuitul de la Nurburgring, plus un sistem de franare pe masura cifrelor si numerelor anterior amintite.

In ceea ce priveste departamentul estetic, spoilerele restilizate pentru o doza considerabila de agresivitate, dar si pragurile laterale proeminente ori jantele din aliaj cu diametrul de pana la 19 inch se regasesc printre principalele atractii de la exterior.

Noul Hyundai Veloster N nu duce insa nici lipsa eleronului pentru plafon sau a evacuarii cvadruple, in timp ce meniul interior aduce in prim-plan instrumente de bord restilizate, volan sport cu design in trei spite si, evident, scaune fata cu suport lateral marit.

Hyundai Veloster N

Hyundai Veloster N

Hyundai Veloster N

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (59) Poze Hyundai Veloster N
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 25 Iulie 2018