LASER, frate. Imagini nemaivazute pana acum cu noul Audi A7 Sportback

LASER, frate. Imagini nemaivazute pana acum cu noul Audi A7 Sportback
  • Audi a lansat un nou A7 Sportback in urma cu zece zile
  • Modelul german are un design inspirat de conceptul Prologue
  • Clientii vor putea bifa initial doar un V6 TFSI de 340 CP
Distribuie pe Facebook

Audi continua promovarea noului A7 Sportback cu o serie de filme ce surprind automobilul german de lux in detaliu, atat la interior, cat si la exterior.

Dezvelit oficial cu zece zile in urma, noul Audi A7 Sportback mizeaza pe o evolutie stilistica la nivel de exterior, cu mai multe elemente de design inspirate de conceptul Prologue, lansat de marca germana in anul 2014.

Acelasi concept car spectaculos al companiei din Ingolstadt pare sa fi reprezentat principala sursa de inspiratie inclusiv la interior, acolo unde - fara doar si poate, a avut loc o revolutie in adevaratul sens al cuvantului.

Ultima parte a frazei anterioare este, totodata, valabila si la nivel de pachet tehnologic, noul Audi A7 Sportback anuntand disponibilitatea unor faruri cu laser si matrice de LED, respectiv instrumente de bord digitale.

O alta schimbare extrem de interesanta are legatura cu inlaturarea comenzilor fizice din cadrul consolei centrale si inlocuirea acestora cu doua ecrane tactile, prin intermediul sunt comandate cele mai multe functii ale masinii.

Sub capota, noul Audi A7 Sportback va fi nevoit sa se multumeasca initial numai cu un V6 TFSI de trei litri, care apeleaza la o cutie S tronic cu sapte rapoarte si un sistem de tractiune integrala pentru a pune pe asfalt 340 CP.

Vorbim, in libera traducere, despre pachetul necesar unei acceleratii de la 0 la 100 km/h in aproximativ 5.3 secunde, fisa tehnica a versiunii in cauza continuand cu viteza maxima limitata, deloc surprinzator, la 250 km/h.

Potrivit Audi, noul Audi A7 Sportback porneste in Germania de la 67.800 euro si va fi ulterior disponibil la vanzare alaturi de alte motorizari turbo in sase cilindri, plus unitati pe benzina si motorina cu doar patru pistoane.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 30 Octombrie 2017