Le-a luat doi ani sa finalizeze primul exemplar de serie. Masina are sasiu din carbon si 510 CP

Le-a luat doi ani sa finalizeze primul exemplar de serie. Masina are sasiu din carbon si 510 CP
  • A debutat in 2018 la Geneva
  • Primul exemplare de productie
  • Sasiu si caroserie din fibra de carbon
Distribuie pe Facebook

Nemtii de la RUF au finalizat primul exemplar de productie SCR. Masina arata ca un Porsche 911 din generatia 964 si are un sasiu, tip monococa, din fibra de carbon.

In urma cu doi ani, nemtii de la Ruf veneau la Salonul Auto de la Geneva cu o super masina construita in mare parte din fibra de carbon si care arata ca un Porsche 911 din generatia 964.

Ruf SCR

Au botezat-o SCR iar acum tocmai a fost finalizat primul exemplar de productie. Din punct de vedere estetic, aceasta este putin diferit fata de prototipul expus in 2018 la Geneva, cea mai mare modificare fiind aripa spate de tip duck tail.

Ruf SCR

Sub caroseria confectionata din carbon, si finisata intr-o nuanta de verde, se ascunde un sasiu tip monococa fabricat din acelasi material extrem de usor si rezistent. De fapt, multumita acestei configuratii, Ruf SCR are o masa proprie de numai 1.250 de kilograme.

Ruf SCR

Cand combini asa ceva cu un propulsor de 4.0 litri, boxer desigur, aspirat natural care dezvolta 510 CP si 470 Nm cuplu, obtii o super masina cu aspect retro care poate atinge o viteza maxima de 320 km/h. Singura transmisie oferita este una manuala cu sase trepte.

Ruf SCR

Desi este o versiune moderna a unui 911 964, sa spunem asa, noul Ruf SCR are un interior cat se poate de clasic. Bordul, montantii, tunelul median si partea exterioara a scaunelor sunt imbracate in piele maro iar sezutul si spatarul in material textil. O scurta privire la zona pedalelor si poti observa structura de fibra de carbon a masinii.

Ruf SCR

Ruf intentioneaza sa asambleze numai 15 exemplare pe an, iar pretul fiecaruia va incepe de la incredibila suma de 650.000 de euro.

Ruf SCR

Ruf SCR

Ruf SCR

Ruf SCR

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Ruf SCR
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 11 Martie 2020