Le-a sarit lumea in cap dar nu se lasa. Si alte modele de la BMW pot fi acum comandate cu GRILA ILUMINATA

Le-a sarit lumea in cap dar nu se lasa. Si alte modele de la BMW pot fi acum comandate cu GRILA ILUMINATA
  • Seria 5 poate fi echipata cu o grila iluminata
  • Dotare optionala disponibila momentan numai in SUA
  • Costa 614 dolari
Distribuie pe Facebook

Grila iluminata, denumita oficial "Chrome Iconic Glow Kidney Grilles", poate fi acum comandata si pe actuala generatie BMW Seria 5. Momentan, dotarea optionala ar fi disponibila numai pe piata din Statele Unite ale Americii.

BMW a publicat la inceputul lunii iulie primele imagini si informatii cu privire la cea de-a treia generatie a modelului X6. SUV-ul bavarez s-a aliniat din punct de vedere al design-ului la actualul limbaj adoptat de BMW insa a venit cu o noutate nemaintalnita pana acum in gama producatorului din Munchen.

Este vorba despre o grila frontala iluminata. Aceasta se activeaza fie automat la deschiderea si inchiderea usilor, fie manual, de sofer, inclusiv in timpul condusului.

Din cate se pare, acest artificiu de design a fost extins acum si la actualul BMW Seria 5, sau cel putin asta sustine pe celebrul forum Bimmer Post un consultant de vanzari BMW din Statele Unite ale Americii.

BMW Chrome Iconic Glow Kidney Grilles

Potrivit lui Jay Pichardo, numele oficial al acestei dotari optionale, disponibila momentan numai in SUA, este "Chrome Iconic Glow Kidney Grilles" si costa 614 dolari pe piata locala. Deocamdata grila iluminata nu apare in vreun configurator BMW din Europa, dar nu am fi surprinsi sa o regasim acolo in viitorul nu foarte indepartat.

Nici rivalii din segmentul premium nu se lasa mai prejos atunci cand vine vorba despre astfel de artificii care "fura" ochii. Spre exemplu, Mercedes-Benz ofera de ceva vreme logo-ul iluminat iar Audi are acel joc de lumini, atunci cand deschizi/inchizi masina, pe modelele din partea superioara a gamei.

Chiar si producatorii "obisnuiti" au astfel de dotari, primul care ne vine acum in minte fiind Skoda cu al sau logo proiectat pe asfalt atunci cand deschizi portierele.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 23 August 2019