Leul isi arata coltii. Noul Peugeot 3008 primeste o versiune sport de 180 CP

Leul isi arata coltii. Noul Peugeot 3008 primeste o versiune sport de 180 CP
  • Peugeot publica primele informatii oficiale ale noului 3008 GT
  • SUV-ul francez ofera un motor turbodiesel de doi litri si 180 CP
  • Detaliile legate de viteza sau consum lipsesc pentru moment
Distribuie pe Facebook

Anuntata cu surle si trambite la sfarsitul lunii trecute, cea de-a doua generatie a modelului Peugeot 3008 continua sa faca valuri printre devoratorii de crossovere de pe Batranul Continent.

Programata sa se desfasoare in perioada 1 - 16 octombrie, editia din acest an a Salonului Auto de la Paris promite sa gazduiasca zeci de premiere mondiale, de la simple modele de serie pana la concepte dintre cele mai spectaculoase.

De la fata locului nu va lipsi nici cea mai noua generatie a francezului Peugeot 3008, care va fi disponibila la vanzare inclusiv intr-o versiune sport cu 180 de cai putere sub capota.

Botezata sugestiv GT, varianta cu pricina ascunde in compartimentul motor o unitate turbodiesel de doi litri, livrata la pachet alaturi de o cutie automata in sase rapoarte. Aici se opresc, din pacate, informatiile referitoare la partea tehnica.

Peugeot 3008 GTPeugeot 3008 GT

In timp ce valorile din dreptul sprintului 0 - 100 km/h, vitezei maxime sau consumului mediu raman pentru moment un mister, Peugeot anunta modul in care se prezinta partea estetica.

Astfel, spre deosebire de versiunea standard, noua varianta 3008 GT se lauda cu faruri LED, grila frontala cromata, dar si evacuare dubla sau caroserie in doua culori. Aripile proeminente si jantele pe 19 inch raman insa atractia principala a masinii franceze.

Ne indepartam insa de exterior si pasim la interior, acolo unde modelul francezilor de la Peugeot ne intampina alaturi de diverse detalii sinonime cu sportivitatea absoluta.

Mai exact, avem un volan cu o parte frontala plata, accente metalice, dar si scaune sport imbracate in piele. Clientii noului 3008 GT pot opta, de asemenea, si pentru accente de alcantara, cusaturi contrastante sau, de ce nu, chiar ornamente din lemn.

Pentru cei interesati directi de achizitionarea crossover-ului Peugeot, ei bine... tot ce putem spune in prezent este ca vanzarile masinii franceze vor debuta abia in toamna acestui an.

Peugeot 3008 GT

Peugeot 3008 GT

Peugeot 3008 GT

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Peugeot 3008 GT
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 27 Iunie 2016