Lexus isi rasfata clientii cu o noua versiune Sport pentru SUV-ul NX. Din meniu nu lipsesc jantele de 18 inch

Lexus isi rasfata clientii cu o noua versiune Sport pentru SUV-ul NX. Din meniu nu lipsesc jantele de 18 inch
  • SUV-ul NX primeste editia speciala Sport
  • Aceasta propune mai multe elemente de design cu aspect sportiv
  • Este disponibila pe nivelurile de echipare Comfort si Business
Distribuie pe Facebook

Constructorul nipon de automobile a extins editia speciala Sport si la crossover-ul compact de lux NX. Aceasta propune mai multe elemente de design cu aspect sportiv si poate fi comandata alaturi de nivelurile de echipare Comfort si Business.

Actualul limbaj de design adoptat de Lexus este fara indoiala SF, cu foarte multe linii si unghiuri drepte si grila frontala supradimensionata. Designerii brandului japonez vor sa scoata acum in evidenta si mai mult sportivitatea modelelor din gama, iar in acest sens au lansat editia speciala Sport.

Lexus NX Sport

Aceasta putea fi intalnita pana acum in oferta SUV-ului RX sau a hatchback-ului CT, insa recent a fost extinsa si la crossover-ul compact de lux NX. Inainte sa-ti spunem ce noutati propune, trebuie mentionat faptul ca poate fi comandata alaturi de nivelurile de echipare Comfort si Business.

Lexus NX Sport

Editia speciala Sport aduce in primul rand mai multe elemente de design cu aspect sportiv, inclusiv detalii exterioare negre, o grila frontala redesenata, sau un nou set de jante din aliaj cu diametrul de 18 inch.

Lexus NX Sport

Acestea din urma vor iesi cu siguranta in evidenta multumita finisajului contrastant in nuante de negru si alb. In plus, pe anumite piete, jantele vor fi disponibile si cu un aspect bitonal, cu nuante de bronz si inchise la culoare.

Lexus NX Sport

Imbunatatirile aduse interiorului sunt mai degraba minore, pasagerii putand remarca aici cateva finisaje negre si accente albe pentru tapiteria din piele.

Lexus NX Sport

Lexus NX Sport va fi disponibil pe pietele din Europa incepand cu aceasta iarna, iar clientii pot opta fie pentru propulsorul turbo pe benzina de 2.0 litri si 238 de cai putere, fie pentru cel hibrid cu 197 de cai putere.

Lexus NX Sport

La noi in tara, SUV-ul NX in varianta 300h cu tractiune pe puntea fata, motorizare hibrid si nivelul de echipare Business pleaca de la 43.950 de euro. Printre dotarile oferite in standard se numara sistemul multimedia cu display touchscreen de 8 inch, lumini de zi cu LED sau functia Wireless Door Lock.

Lexus NX Sport

Lexus NX Sport

Lexus NX Sport

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Lexus NX Sport
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 23 Mai 2018